Βουτιά θανάτου για την κόρη του Παπαθεμελή

Η 48χρονη Ελένη έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας, όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του πατέρα της στη Θεσσαλονίκη

Ανείπωτη τραγωδία για την οικογένεια του πρώην υπουργού Στέλιου Παπαθεμελή.

Λίγο μετά τις 8.00 χθες το βράδυ η μεγάλη κόρη του γνωστού πολιτικού βρήκε φρικτό θάνατο έπειτα από βουτιά θανάτου από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας, όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του πατέρα της, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, η 48χρονη Ελένη Παπαθεμελή ήταν στο μπαλκόνι του γραφείου του πατέρα της, επί της οδού Ερμού 55. Σύμφωνα με την Αστυνομία, αφού έβγαλε τα παπούτσια και τα γυαλιά της βρέθηκε στο κενό… Την πορεία της πτώσης της ανέκοψε αρχικά ένας κάδος ανακύκλωσης και τελικά η 48χρονη άφησε την τελευταία πνοή της στο οδόστρωμα.

Πρώτες βοήθειες

Περαστικοί σε κατάσταση σοκ έτρεξαν για να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Κάποιοι που την αναγνώρισαν κάλεσαν τον πατέρα της, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι τους, σε κοντινή απόσταση από το σημείο της τραγωδίας. Ο Στέλιος Παπαθεμελής έσπευσε επιτόπου και μπροστά στη θέα του νεκρού παιδιού του λύγισε.

Εως αργά χθες το βράδυ δεν είχαν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια της πτώσης της Ελένης Παπαθεμελή, εάν δηλαδή επρόκειτο για ατύχημα ή απονενοημένο διάβημα. Οπως ανέφεραν αστυνομικοί, δεν είχε βρεθεί κάποιο σημείωμα και για την υπόθεση διενεργούταν έρευνα.

Το άψυχο σώμα της παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Σήμερα αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή. Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης έχει ακόμη μία κόρη την Αγγελική, η οποία ασχολείται με την υποκριτική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...