Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Στην κορυφή των πιο ισχυρών γυναικών (πάλι) η Μέρκελ

Τρίτη σερί χρονιά στην πρώτη θέση η Γερμανίδα καγκελάριος.

Τρίτωσε η πρωτιά της «κόκκινης στρατιωτίνας» της Ανατολικής Γερμανίας στη λίστα του «Forbes» με τις εκατό πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου.   H Ανγκελα Μέρκελ (που καλείται να απαντήσει ξανά για το παρελθόν της μετά τη δημοσίευση φωτογραφίας της από το 1972 που τη δείχνει να φοράει στρατιωτική στολή και να συμμετέχει σε άσκηση πολιτικής άμυνας) φιγουράρει ακόμα μία χρονιά στην κορυφή της λίστας. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Stern» η πιο ισχυρή γυναίκα του πλανήτη παραδέχεται ως αυτονόητο το ενδιαφέρον των πολιτών για το παρελθόν της, προσθέτοντας ότι «τα τριάντα πέντε χρόνια που έζησα στη Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας είναι κομμάτι από τη ζωή μου».

Οσο για τις υπόλοιπες πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου, η Χίλαρι Κλίντον έχασε από τη Βραζιλιάνα πρόεδρο Ντίλμα Ρουσέφ τη δεύτερη θέση που κατείχε μέχρι πέρυσι, προφανώς επειδή αποχώρησε από το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Επεσε στην πέμπτη θέση, ακριβώς πίσω από την πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα, ενώ την τρίτη θέση καταλαμβάνει η Μελίντα Γκέιτς.

Μια γυναίκα που καθορίζει την οικονομική μας μοίρα, η Γαλλίδα διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, κατατάσσεται στην έβδομη θέση, σημειώνοντας άνοδο σε σχέση με πέρυσι. Η νεότερη από τις γυναίκες που περιλαμβάνονται στη λίστα (η οποία απαρτίζεται από διευθύντριες επιχειρήσεων, εταιρειών υψηλής τεχνολογίας και μέσων ενημέρωσης, καθώς και «πρωταγωνιστριών» της μόδας, της τέχνης και της φιλανθρωπίας) είναι η 27χρονη Lady Gaga (45η), ενώ πιο γηραιή είναι η 87χρονη βασίλισσα Ελισάβετ (40ή). Στην 56η θέση συναντάμε την Ελληνίδα Αριάνα Χάφινγκτον-Στασινοπούλου της μιντιακής «αυτοκρατορίας» Huffington Post. Φέτος η λίστα έχει να επιδείξει και δεκαπέντε νέες εισόδους, μεταξύ των οποίων η ιδρύτρια των πολύ δημοφιλών λαστέξ Spanx, Σάρα Μπλέικλι, που βρίσκεται στη θέση 90.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα