Ο νέος πρωθυπουργός του Καναδά

Ο 43χρονος Τζάστιν (γιος του Πιερ Τριντό) έχει χτυπήσει τατουάζ και δεν δίστασε να τα πετάξει (σχεδόν) όλα έξω για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Ο 43χρονος Τζάστιν (γιος του Πιερ Τριντό) έχει χτυπήσει τατουάζ και δεν δίστασε να τα πετάξει (σχεδόν) όλα έξω για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Κόντρα σε κάθε προγνωστικό, ο Τζάστιν Τριντό έγινε ο δεύτερος νεότερος πρωθυπουργός στην ιστορία του Καναδά. Γιος του εμβληματικού πρωθυπουργού Πιερ Τριντό, χάρη στο βαρύ όνομα που κουβαλάει αλλά και στην εικόνα του κατάφερε να φέρει τους Φιλελεύθερους στην εξουσία έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Καθηγητής στο επάγγελμα, ο 43χρονος πολιτικός είναι ίσως ο μοναδικός ηγέτης κράτους με τατουάζ. Αυτό απεικονίζει τη Γη και γύρω της ένα κοράκι που είναι σύμβολο της αυτόχθονης φυλής των Ινδιάνων Ηaida. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως εκπαιδευτής μπάντζι-τζάμπινγκ, σνόουμπορντ και έχει υποδυθεί σε ταινία έναν ήρωα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Το 2012 συμμετείχε σε αγώνα μποξ με πολιτικό του αντίπαλο για φιλανθρωπικούς σκοπούς, κερδίζοντας έπειτα από τρεις γύρους. Εναν χρόνο νωρίτερα δεν δίστασε να κάνει μερικό στριπτίζ για φιλανθρωπικούς σκοπούς συγκεντρώνοντας 1.340 ευρώ.

Επεισε τους ψηφοφόρους υποσχόμενος αποποινικοποίηση της μαριχουάνας, περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, αύξηση φόρων στους πλουσίους και μειωμένη φορολογία για τη μεσαία τάξη. Σύμφωνα μάλιστα με πολιτικούς αναλυτές, σημαντικό ρόλο έπαιξαν φωτογραφίες με την οικογένειά του. Η καλή εμφάνισή του ωστόσο συντέλεσε στο να έχουν ευθέως αμφισβητήσει τη «σπιρτάδα» του οι πολιτικοί του αντίπαλοι.

Η πολιτική πορεία του φαινόταν προδιαγεγραμμένη απ’ όταν ήταν μικρό παιδί.

Το 1972 ήταν μόλις τεσσάρων μηνών, όταν κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στην Οτάβα ο Αμερικανός πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον είπε στον πατέρα του: «Θα ήθελα να κάνω πρόποση στον μελλοντικό πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Πιερ Τριντό». Μεγάλωσε στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου, καθώς ο πατέρας του κυβέρνησε τον Καναδά από το 1968 έως το 1984 και γνώρισε προσωπικότητες όπως η Μάργκαρετ Θάτσερ.

Σε προσωπικό επίπεδο βίωσε την τραυματική εμπειρία του χωρισμού των γονιών του όταν ήταν μόλις πέντε ετών.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του ταξίδεψε ανά τον κόσμο μαζί με είκοσι φίλους του που του απέδωσαν τον τίτλο του γυναικά. Αργότερα δούλεψε και ως δάσκαλος Μαθηματικών, θεάτρου και Γαλλικών. Το 1998 έχασε τον αδελφό του, Μάικλ, που σκοτώθηκε από χιονοστιβάδα στη Βρετανική Κολομβία. Δύο χρόνια αργότερα πέθανε και ο πατέρας του, με τον Τζάστιν να εκφωνεί συγκινητικό επικήδειο.

Το 2005 παντρεύτηκε τη δημοσιογράφο Σοφία Γκρεγκουάρ, με την οποία απόκτησαν τρία παιδιά. Εξελέγη βουλευτής πρώτη φορά το 2008 και έγινε πρόεδρος των Φιλελεύθερων το 2013.

Ο «γυναικάς» πατέρας του

Η ΛΑΤΡΕΙΑ των Καναδών για τον Πιερ Τριντό (φωτό) ήταν τόσο μεγάλη, που τα μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για «Τριντο-μανία». Κυβέρνησε επί δεκαέξι χρόνια και έγινε γνωστός και για τις κατακτήσεις του στο γυναικείο φύλο, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγονται η Μπάρμπρα Στρέιζαντ, η Κιμ Κατράλ και η Μαργκότ Κίντερ.

Παντρεύτηκε την κατά τριάντα χρόνια μικρότερή του Μάργκαρετ Σινκλέρ, αλλά χώρισαν το 1977, την ώρα που οργίαζαν οι φήμες ότι και εκείνη έκανε άστατη ζωή και τον απάτησε με τον Μικ Τζάγκερ στο Studio 54. Εκείνη το αρνήθηκε, ωστόσο αποκάλυψε ότι «κάτι έγινε» με τον Τεντ Κένεντι.




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.