«Πριμαντόνες» στα γήπεδα της Αγγλίας!

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, TOY ΜΠΑΛΕΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ «WEST END»

Για άλλους το ποδόσφαιρο είναι «το όπιο του λαού». Για άλλους «ο βασιλιάς των σπορ». Μονάχα που στην Αγγλία απορούν αν τελικά είναι άθλημα για… «βασιλιάδες» και αν μπορεί να το απολαύσει ο λαός.

Η εφημερίδα «Guardian» θέλησε να δώσει συνέχεια στην προημερών διαμαρτυρία των οπαδών της Μπάγερν Μονάχου -μπήκαν στο «Eμιρεϊτς» στο 5’ του αγώνα με την Αρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ- για την τιμή των εισιτηρίων στην έδρα των «κανονιέρηδων», με μία έρευνα για τις τιμές στην Πρέμιερ Λιγκ. Το συμπέρασμα ήταν πως τα πιο φτηνά «μαγικά χαρτάκια» στα γήπεδα της Πρέμιερσιπ είναι πιο ακριβά από τα αντίστοιχα της… Οπερας του Λονδίνου!

Οι τιμές

Η «Guardian» ανέφερε ότι το χαμηλότερο κόστος για την Οπερα είναι 11 λίρες (15,10 ευρώ), για το μπαλέτο 19,20 ευρώ και για το φημισμένο θέατρο «West End» 20,60 ευρώ. Την ίδια στιγμή, πλην της Γουέστ Μπρομ, της οποίας το φθηνότερο εισιτήριο είναι 13,70 ευρώ, οι υπόλοιπες ομάδες έχουν πιο ακριβά, με αυτό της Γουότφορντ να κοστίζει 27,50 ευρώ, ενώ τα πιο φθηνά της Τσέλσι απαιτούν αντίτιμο 64,70 ευρώ(!) και το πιο ακριβό ανήκει στη Γουέστ Χαμ, με 85 λίρες (117 ευρώ)! Είναι επίσης χαρακτηριστικό πως, παρότι οι φαν της Μπάγερν πλήρωσαν 53,70 ευρώ για το ματς του Λονδίνου, εκείνοι της Αρσενάλ θα καταβάλουν τη… μισή τιμή, στο ματς του Μονάχου, έπειτα από παρέμβαση του προπονητή των Βαυαρών, Πεπ Γκουαρδιόλα!

Γ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό