Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πεποιθήσεις σας θα γεννήσουν ένταση στις συναναστροφές σας με τα οικογενειακά πρόσωπα, ενώ παράλληλα φαίνεται πως θα ασχοληθείτε έντονα και με τις υποθέσεις των φίλων σας.

ΚΡΙΟΣ: Μην τινάξετε στον αέρα τα σχέδιά σας με την πρώτη δυσκολία που θα αντιμετωπίσετε. Δεν είστε σίγουροι, αλλά απλά νομίζετε ότι μπορείτε να ξαναρχίσετε από την αρχή. Μάλλον θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον εργασιακό τομέα και στις καθημερινές δραστηριότητες Διεκπεραιώστε όλες τις συσσωρευμένες εκκρεμότητες με συνέπεια. Προβείτε σε συζητήσεις ευχάριστες, που θα διευκολύνουν τη βελτίωση του προφίλ σας στον περίγυρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι οικονομικές σας κινήσεις απαιτούν σύνεση και προσοχή, καθώς με ευκολία μπορείτε να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας. Μην αφήνετε ανεξέλεγκτο τον παρορμητισμό σας να σας παρασύρει σε κακοτοπιές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι λάθος να κρίνετε τα πάντα βασιζόμενοι στον ορθολογισμό και στα απτά αποτελέσματα. Ο εκνευρισμός που έχετε σας σπρώχνει σε απογοητεύσεις. Μπορείτε να επεκτείνετε τις κοινωνικές σχέσεις σας με καινούργιες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ: Με την ψυχολογική διάθεσή σας να μη βρίσκεται στα καλύτερά της, αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων κσι κλείσιμο συμφωνιών, καθώς οι περισσότερες πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι παραπλανητικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντά σας σάς δίνουν ευκαιρίες για να ξεφύγετε από το άγχος. Φροντίστε να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας, γιατί είναι πολύ πιθανό να αναλάβετε κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ: Δεν πρέπει να αφήσετε τα εργασιακά θέματα να μείνουν πίσω, γιατί θα αφορούν τη γενικότερη κοινωνική άνοδό σας. Σαν έργο κινηματογραφικό θα περάσουν σήμερα από τη σκέψη σας αναμνήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πεποιθήσεις σας θα γεννήσουν ένταση στις συναναστροφές σας με τα οικογενειακά πρόσωπα, ενώ παράλληλα φαίνεται πως θα ασχοληθείτε έντονα και με τις υποθέσεις των φίλων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε έως το τέλος του μήνα να μη γίνετε εγωκεντρικοί και ζηλιάρηδες. Οι αναθεωρήσεις σε θέματα καριέρας θα είναι όχι μόνο απαραίτητες, αλλά και αναπόφευκτες. Οι συνεργάτες θα βοηθήσουν να ελιχθείτε κατάλληλα, παρά τα όποια έκτακτα έξοδα προκύψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκφράστε τη γνώμη σας στον επαγγελματικό χώρο, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις σας, για να είναι αποδεκτή και χωρίς να παρασυρθείτε εκτός πραγματικότητας. Σκληρές διαπραγματεύσεις και διαπληκτισμοί θα διαδεχθούν την ευφορία που υπήρχε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το κακό στον οικονομικό τομέα βρίσκεται στην αδράνεια που συχνά δείχνετε, γι’ αυτό και πρέπει να βρείτε τρόπους να είστε πιο ενεργητικοί. Η ευαισθησία θα σας οδηγήσει μόνο στο να βρεθείτε σε δύσκολη θέση ή σε θέση άμυνας.

ΙΧΘΥΣ: Ορισμένες απόψεις σας δεν θα είναι συμβατές με τις επιλογές των συνεργατών σας και ίσως αποκαλυφθούν κάποια από τα μυστικά σας. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες. Πρέπει να αλλάξετε οπωσδήποτε τακτική, για να μη χρειαστεί να θυσιάσετε πολλά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...