«Βασανιστήρια» λόγω σαϊεντολογίας

Νέο βιβλίο παρουσιάζει ως «άκαρδους» γονείς τους Τομ Κρουζ και Κέιτι Χολμς

Νέο βιβλίο παρουσιάζει ως «άκαρδους» γονείς τους Τομ Κρουζ και Κέιτι Χολμς


Τα οικογενειακά άπλυτα του Τομ Κρουζ βγάζει στη φόρα η Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην μέλος της σαϊεντολογίας, Λία Ρέμινι. Μέσα από το βιβλίο της με τίτλο «Trouble maker: Surviving Hollywood and Scientology», που κυκλοφορεί αύριο στις ΗΠΑ, η Ρέμινι, η οποία είχε στενές φιλικές σχέσεις με τον διάσημο ηθοποιό, παρουσιάζει ούτε λίγο ούτε πολύ τον ίδιο και την Κέιτι Χολμς ως άκαρδους γονείς απέναντι στη μικρή Σούρι.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Ενα από τα περιστατικά που είχε σοκάρει τη Ρέμινι ήταν, όπως λέει, το δείπνο που είχε παραθέσει το ζευγάρι στο σπίτι του πριν από τον γάμο του, στη διάρκεια του οποίου είχε αφήσει την εφτά μηνών τότε Σούρι κλεισμένη στο μπάνιο. Το κλάμα της ακουγόταν αρκετή ώρα μέχρι έξω, όμως κανείς δεν φαινόταν να δίνει σημασία.

Οταν κάποια στιγμή σηκώθηκε η ίδια για να δει τι συνέβαινε στο μωρό, βρήκε την αδερφή του Κρουζ, τη βοηθό του και μια άλλη γυναίκα να το κοιτάζουν να κλαίει ξαπλωμένο στο πάτωμα, «λες και ήταν η μετενσάρκωση του ιδρυτή της σαϊεντολογίας Ρον Χάμπαρντ». Μάλιστα της πήρε ώρα, όπως γράφει χαρακτηριστικά, για να πείσει τις γυναίκες να σηκώσουν τη μικρή και να της δώσουν ένα ζεστό μπουκάλι γάλα.

Εξίσου παγερές και αποστασιοποιημένες αποκαλύπτει όμως πως ήταν και οι σχέσεις των δύο υιοθετημένων παιδιών του Τομ Κρουζ και της Νικόλ Κίντμαν, Μπέλα και Κόνορ, με τη θετή μητέρα τους. Οταν η Ρέμινι τα είχε ρωτήσει το 2006 αν είχαν δει πρόσφατα την Κίντμαν, η Μπέλα τής απάντησε πως της μιλούν μόνο όταν είναι αναγκασμένα και τη χαρακτήρισαν «καταπιεστικό άτομο», που στην ορολογία της σαϊεντολογίας σημαίνει εχθρός της εκκλησίας.

Παράλληλα η Αμερικανίδα ηθοποιός αποκαλύπτει και την προσπάθεια προσηλυτισμού της στενής της φίλης Τζένιφερ Λόπεζ και του Μαρκ Αντονι, που έγινε από τα μέλη της εκκλησίας της σαϊεντολογίας στη διάρκεια του γάμου της Χολμς με τον Κρουζ, όταν της ζητήθηκε να φέρει μαζί της το ζευγάρι, το οποίο όμως το έβαλαν εν συνεχεία να καθίσει σε διαφορετικό τραπέζι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.