Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Μια «κομμουνίστρια» πάει για πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Είναι η γυναίκα του δισεκατομμυριούχου που διεκδικεί το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τον Λευκό Οίκο.

Είναι η γυναίκα του δισεκατομμυριούχου που διεκδικεί το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τον Λευκό Οίκο. Η Μελάνια Τραμπ είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις που σε κάνουν να ψελλίζεις «πώς τα φέρνει η ζωή!», αφού η γεννημένη στη Σλοβενία καλλονή ήταν κόρη μέλους του Κομμουνιστικού Κόμματος, που ξεκίνησε από πολύ νωρίς στην εφηβεία της το μόντελινγκ, και κατάφερε να ανελιχθεί κοινωνικά σε βαθμό που ενδεχομένως να γίνει η πρώτη ξένη κυρία των ΗΠΑ τα τελευταία 200 χρόνια.

Οι γονείς της, ο Βίκτορ Κναβς και η Αμάλιγια Ούλτσνικ, δούλευαν σε μια βιομηχανία ρούχων που είχε έδρα την ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Σέβνιντσα, η οποία απέχει μία ώρα από τη Λιουμπλιάνα.

Η Μελάνια και η αδερφή της δεν βαφτίστηκαν, γιατί στην οικογένειά της ήταν άθεοι, ωστόσο απολάμβανε μικρές πολυτέλειες που δεν είχαν οι συνομήλικοί της, τις οποίες εξασφάλιζε ο πατέρας της ως μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της MailOnline. Σε ηλικία μόλις πέντε ετών έκανε την πρώτη της δουλειά ως μοντέλο για κατάλογο ρούχων. H εμπειρία την ενθουσίασε τόσο πολύ, που κατάλαβε ότι αυτός ήταν ο σκοπός της ζωής της.

Φροντίζοντας παράλληλα να είναι και καλή μαθήτρια, συνέχισε να αναζητεί ευκαιρίες ώσπου το 1987, σε ηλικία 17 ετών, την εντόπισε στη Λιουμπλιάνα ο γνωστός Σλοβένος φωτογράφος Στέιν Τζέρκο, ο οποίος της άνοιξε την πόρτα στη Δύση. Το 2005 η καλλονή παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ, με τον οποίο απέκτησε τον εννιάχρονο σήμερα Μπάρον, που είναι το πέμπτο παιδί του μεγιστάνα, ο οποίος πάντα είχε μια αδυναμία στις γυναίκες του πρώην ανατολικού μπλοκ, αφού και η πρώτη του σύζυγος, η Ιβάνα, είναι από την Τσεχία.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα