Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το «Μη με σκας» μπαίνει στον «πάγο»

09/11/2015 - 14:30 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Τα χαμηλά νούμερα της σειράς με τους Μπέζο και Φιλιππίδη έφεραν γκρίνια και αλλαγή σκηνοθέτη

Τα χαμηλά νούμερα της σειράς με τους Μπέζο και Φιλιππίδη έφεραν γκρίνια και αλλαγή σκηνοθέτη

Στον… πάγο μπαίνει για ένα διάστημα το σίριαλ του Alpha «Μη με σκας», όπου ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Γιάννης Μπέζος υποδύονται ένα ζευγάρι γκέι, που ζει κάτω από την ίδια στέγη εδώ και 30 χρόνια. Τα χαμηλά νούμερα των πρώτων επεισοδίων (κατά μέσο όρο 11%) έφεραν γκρίνιες στο κανάλι, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες της εταιρίας παραγωγής και οι δύο πρωταγωνιστές να λάβουν δραστικά μέτρα.

Το τρίτο επεισόδιο της σειράς αποδείχτηκε μάλλον «φαρμακερό» για τον σκηνοθέτη Κώστα Βαρελίδη, ο οποίος αντικαταστάθηκε από την Κατερίνα Φιλιώτου. Η τελευταία έχει στο ενεργητικό της τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Υπέροχα πλάσματα» και οι δύο πρωταγωνιστές συμφώνησαν με την επιλογή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον Βαρελίδη, άλλαξαν και αρκετοί ακόμα συντελεστές της σειράς, που δούλευαν πίσω από τις κάμερες, από εικονολήπτες μέχρι στιλίστες.

Εκείνο που έχει αποφασιστεί είναι να μπει μια άνω τελεία, κατά πάσα πιθανότητα έως τον Δεκέμβριο. Σε αυτό το διάστημα θα επιχειρηθεί ένα «λίφτινγκ» στο σίριαλ, με στόχο να γίνει η ιστορία του «Σωκράτη» (Γ. Μπέζος) και του «Αιμίλιου» (Π. Φιλιππίδης) πιο ελκυστική για το τηλεοπτικό κοινό, χτυπώντας μεγαλύτερα νούμερα. Φυσικά, δεν πρόκειται να αλλάξει ο βασικός κορμός της σειράς, που βασίζεται στο βρετανικό format «Vicious». Απλώς, οι ιστορίες των επεισοδίων που γράφονται από τους Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρα Σακαλή θα γίνουν πιο καθημερινές, πλησιάζοντας περισσότερο στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Παράλληλα, εξετάζεται από το κανάλι το ενδεχόμενο αλλαγής στην ώρα μετάδοσής του, καθώς μια απογευματινή επανάληψη του τρίτου επεισοδίου είχε κάνει περίπου 19% τηλεθέαση. Το σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα των νέων επεισοδίων θα αξιολογηθεί και, αν όλα πάνε καλά, θα βγουν στον αέρα από τον Δεκέμβριο.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.