Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Ο αδελφός της Ελένης πολιορκεί την Αντωνία

Είναι και οι δύο ελεύθεροι και ήρθαν πιο κοντά στα μπουζούκια, παρουσία και της Μενεγάκη

Είναι και οι δύο ελεύθεροι και ήρθαν πιο κοντά στα μπουζούκια, παρουσία και της Μενεγάκη

Ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη «ζαχαρώνει» την πρώην συνεργάτιδά της! Το φλερτ του Θοδωρή Μισόκαλου με την Αντωνία Καλλιμούκου ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια βραδινής εξόδου τους με την παρέα της παρουσιάστριας και του Ματέο Παντζόπουλου το περασμένο Σαββάτο.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Οπως γράψαμε και σε προηγούμενο φύλλο της «Espresso», η Ελένη και ο αγαπημένος της διασκέδασαν στο νυχτερινό μαγαζί, όπου τραγουδούν ο Πάνος Κιάμος και η Αγγελική Ηλιάδη, έχοντας μαζί τους παλιούς και νέους συνεργάτες της μεσημεριανής εκπομπής του Αlpha και τον αδελφό της παρουσιάστριας. Ο τελευταίος χώρισε σχετικά πρόσφατα από τη φοιτήτρια Χαριτίνη Ηλιάδη, με την οποία έζησε ένα φλογερό ειδύλλιο για περίπου δύο χρόνια.

Ο ίδιος «ανέβαζε» συχνά στα social media φωτογραφίες από όμορφες στιγμές τους, ενώ εξέφραζε δημόσια κατά καιρούς τα δυνατά συναισθήματα που ένιωθε για εκείνη. Ομως, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.
Ετσι συνέβη (προφανώς!) και με τη σχέση του Θοδωρή, ο οποίος είναι πια ελεύθερος κι ωραίος!

Σε παρόμοια συναισθηματική κατάσταση βρίσκεται, όπως αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον της, και η Αντωνία Καλλιμούκου. Το γνωστό μοντέλο που συνεργαζόταν έως πέρυσι με την «Ελένη» στον Alpha, χώρισε από τον επιχειρηματία Ιάσονα Συνετό, με τον οποίο είχαν σχέση επί δυόμισι χρόνια.

Χωρισμένοι και οι δύο, η Αντωνία και ο Θοδωρής βρέθηκαν το Σάββατο στους κόλπους της ίδιας παρέας στα μπουζούκια και φαίνεται ότι ήρθαν πιο κοντά. Εκείνος, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει τη φήμη καρδιοκατακτητή, φλέρταρε διακριτικά την όμορφη Αντωνία, που φάνηκε να κολακεύεται από το ενδιαφέρον του. Οι δυο τους έδειξαν να περνούν καλά μαζί. Χόρεψαν, τραγούδησαν και έβγαλαν και selfie. Και η Ελένη, όμως, έδειξε να χαίρεται που ο αγαπημένος της αδελφός είχε τόσο καλή παρέα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα