Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Καμαρώστε παιδόφιλο!

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 33χρονου Βασίλειου Κούτσικου, που «συνελήφθη» επ’ αυτοφώρω από τον πατέρα 14χρονης, στην οποία ασελγούσε

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 33χρονου κατηγορούμενου παιδόφιλου 34ewqfd 1από το Κερατσίνι, την αρρωστημένη δράση του οποίου ξεσκέπασε ο πατέρας μιας 14χρονης συλλαμβάνοντάς τον επ’ αυτοφώρω!

Πρόκειται για τον Βασίλειο Κούτσικο του Λάμπρου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1982 και είναι γνωστός στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, γιατί περιστασιακά παίζει τουμπελέκι σε ταβέρνα.

Ο κατηγορούμενος «ψάρευε» κοριτσάκια με δόλωμα μικρά χρηματικά ποσά και στη συνέχεια ασελγούσε εις βάρος τους σε πλατείες και προαύλια εκκλησιών, όπου μετέβαινε για να καθαρίσει.

Αποκάλυψη

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το πρωί της 28ης Οκτωβρίου ο 33χρονος συνάντησε στον περίβολο εκκλησίας τη 14χρονη, την οποία είχε παρασύρει αρκετές φορές τους τελευταίους τρεις μήνες, και της έδωσε λίγα ευρώ για να την πείσει να καθίσει μαζί του. Τότε άρχισε να την αγγίζει σε διάφορα σημεία του σώματός της, ωστόσο, όταν της πρότεινε να πάνε στο διαμέρισμά του, εκείνη επέστρεψε τρέχοντας στο σπίτι της, όπου αποκάλυψε τρομοκρατημένη όσα συνέβησαν στον πατέρα της.

Εκείνος, διατηρώντας την ψυχραιμία του, ανέλαβε ρόλο ντετέκτιβ και παρότρυνε την κόρη του να πάει και την επόμενη μέρα στον περίβολο της εκκλησίας. Οταν εμφανίστηκε ο οδοκαθαριστής και πλησίασε την ανήλικη, 34ewqfd 2επενέβη ο πατέρας και τον ακινητοποίησε, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να συλληφθεί από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης. Οπως προέκυψε, ο δράστης είχε ασελγήσει κατ’ επανάληψη και σε δύο αδελφές, ηλικίας 9 και 10 ετών, τις οποίες αποπλανούσε τα τελευταία δύο χρόνια με τον ίδιο τρόπο!

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του 33χρονου είναι χρονικής διάρκειας δύο μηνών και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2106476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 2106411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σχετικά με την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας για τη δράση του 33χρονου.

Πακιστανός επιδειξίας τρομοκρατούσε ανηλίκους

Φόβος και τρόμος για μαθητές στη Νίκαια ήταν ένας 51χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι σύχναζε σε σχολεία και παιδικές χαρές, επεδείκνυε τα γεννητικά του όργανα και δεν δίσταζε να αυνανίζεται μπροστά στα μάτια των ανηλίκων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 51χρονος Πακιστανός συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής επ’ αυτοφώρω («να προβαίνει δημοσίως σε ακόλαστες πράξεις») σε δρόμο κοντά σε σχολείο. Από την έρευνα του τοπικού τμήματος ασφαλείας διαπιστώθηκε ακόμη ότι είχε προβεί κατ’ επανάληψη σε παρόμοιες πράξεις σε σημεία και χώρους όπου βρίσκονταν παιδιά. Σε βάρος του αλλοδαπού, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...