ΤΟ…ΚΚΕ χώρισε τον «Μήτσο» από την «Ελενίτσα» του

Τα καυστικά σχόλια του Λαζόπουλου για το ΚΚΕ έκαναν τη Γερασιμίδου να του κρατάει μούτρα

Τα καυστικά σχόλια του Λαζόπουλου για το ΚΚΕ έκαναν τη Γερασιμίδου να του κρατάει μούτρα

«Δεν χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα, ρε μ…α» είχε πει κάποτε on air η Βάσια Τριφύλλη στον Απόστολο Γκλέτσο, όταν και οι δύο ήταν υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές του 2006.

Η συνάδελφός τους ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου, ωστόσο, θεωρεί ότι… χαλάνε και παραχαλάνε. Αν και υπήρξαν η Ελενίτσα και ο Μήτσος και συνεργάστηκαν τόσο στους «Δέκα μικρούς Μήτσους» όσο και στο «Αλ τσαντίρι νιουζ», η Γερασιμίδου, που υπήρξε βουλευτής του ΚΚΕ, και ο Λάκης Λαζόπουλος δεν είναι πια φίλοι. Η ίδια το αποκάλυψε στο περιθώριο της παρουσίασης της ελεύθερης μετάφρασης της «Λυσιστράτης» από τον σύζυγό της Αντώνη Ξένο.

«Είναι μια παλιά φιλία, αλλά τώρα δεν υπάρχει φιλία από την πλευρά μου. Δεν έχουμε μαλώσει, αλλά, με συγχωρείτε πάρα πολύ, για μένα το κόμμα μου είναι η ζωή μου ολόκληρη, είναι αυτά που πιστεύω, αυτά που θέλω να δω να γίνονται» δήλωσε η ηθοποιός, αποκαλύπτοντας στην ουσία ότι οι διαφορετικές πολιτικές απόψεις των δύο, αλλά και η επικριτική στάση του πρώην συνεργάτη της απέναντι στο ΚΚΕ ήταν η αιτία του τέλους της πολύχρονης φιλικής σχέσης τους.

«Καλή παρέα να έχει»

«Δεν είμαι εχθρός, βεβαίως, αλλά δεν μπορώ να είμαι φίλη με έναν άνθρωπο που τόσο άδικα έχει πολεμήσει το Κομμουνιστικό Κόμμα. Αυτό και τελειώσαμε» τόνισε και συμπλήρωσε: «Τον θαυμάζω, συνεργαστήκαμε καλά, αλλά μέχρι εκεί. Καλή παρέα να έχει, με τους ανθρώπους που κάνει παρέα και με τους κύκλους του κι εγώ με τους δικούς μου. Εγώ αισθάνομαι καλά με τους συντρόφους μου».

Οπως όλα δείχνουν, πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που η Ελένη Γερασιμίδου απαντούσε θετικά στις προσκλήσεις του Λάκη να φιλοξενηθεί στο «Τσαντίρι», προκειμένου να ενσαρκώσουν το λαϊκό ζευγάρι, που αγαπήθηκε από το κοινό από την πρώτη φορά που έκανε την εμφάνιση του στους «Μήτσους» του Mega.

Μόλις ο Λάκης Λαζόπουλος ενημερώθηκε για όσα είπε η πρώην συνεργάτιδά του, έδωσε τη δική του απάντηση: «Εμένα εξακολουθούν και παραμένουν φίλοι μου όσοι έχουν εντελώς αντίθετες απόψεις. Λυπάμαι γι’ αυτό που άκουσα από εσάς. Επίσης, φίλοι μου παραμένουν από το ΚΚΕ και όσοι διαφοροποιήθηκαν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.