Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

«Ζω ένα όνειρο»

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε την καθημερινότητά της, ευχαριστώντας τον Θεό για το δώρο που έκανε σ’ εκείνη και στον Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε την καθημερινότητά της, ευχαριστώντας τον Θεό για το δώρο που έκανε σ’ εκείνη και στον Παντζόπουλο

«Αυτό που ζω τώρα δεν φτάνουν τα λόγια για να το περιγράψω» αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη για τη ζωή της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, στη μία και μοναδική συνέντευξη που δίνει κάθε χρόνο -φέτος επέλεξε το περιοδικό «Madame Figarο»-, δεν έκρυψε το παραμικρό για την προσωπική της ζωή. Μίλησε για την οικογενειακή ευτυχία της, εκμυστηρεύτηκε στιγμές της καθημερινότητάς της με τα τέσσερα παιδιά και φωτογραφήθηκε στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη με υπέροχα ρούχα επώνυμων οίκων μόδας.

«Η ζωή μου μέχρι τώρα μου έχει αφήσει μόνο όμορφες αναμνήσεις και ένα πολύ όμορφο σήμερα. Δεν μένω στις δυσκολίες, αν και βεβαίως υπήρξαν πολλές. Οχι, αυτό που ζω τώρα, δεν ξέρω, δεν φτάνουν τα λόγια για να το περιγράψω» δήλωσε η σαρανταπεντάχρονη παρουσιάστρια, μιλώντας για τα πολύ προσωπικά της ζητήματα, ενώ αναφέρθηκε στην πιεστική καθημερινότητα, ως μανούλα τεσσάρων παιδιών, με το ένα από αυτά να είναι ακόμη μωρό.

Οι προτεραιότητες

«Προς Θεού, όλα γίνονται. Εδώ τα βγάζουν πέρα γυναίκες με πολύ πιο δύσκολη καθημερινότητα σε όλα τα επίπεδα, δεν θα τα βγάλω πέρα εγώ; Αλίμονο! Είναι ίσως λίγο πιο πιεστικά, αλλά κι αυτό εξαρτάται από τις επιλογές και τις προτεραιότητές σου. Προφανώς κανείς δεν με ανάγκασε να κάνω κι άλλο παιδί. Κι εγώ και ο Μάκης θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε το μωρό μας, τη Μαρινούλα μας, και ευχαριστούμε τον Θεό που τα καταφέραμε. Αυτό το “δώρο” είναι χίλιες φορές πιο σημαντικό από οποιεσδήποτε άλλες πρόσκαιρες δυσκολίες».

Η Ελένη Μενεγάκη, που διαχειρίζεται εξαιρετικά την εμπορική εικόνα της, μίλησε και για τα δεκάδες δημοσιεύματα που αφορούν την ίδια και την οικογένειά της. «Επειδή είμαι πάρα πολλά χρόνια σ’ αυτή τη δουλειά, πιστεύω πως έχω μάθει να χειρίζομαι ψύχραιμα τα περισσότερα “χτυπήματα”. Αν, όμως, κάτι έχει να κάνει με τα παιδιά μου, αν μπορεί να τα επηρεάσει σοβαρά και να δημιουργήσει προβλήματα στη ζωή τους -ανάλογα με την ηλικία που βρίσκονται-, τότε εκεί τα πράγματα αλλάζουν» τόνισε.

Υστερα από 25 χρόνια στην πρώτη γραμμή παραδέχεται ότι στην αρχή κάθε σεζόν έχει αγωνία. «Η σχέση με τον κόσμο είναι σαν όλες τις σχέσεις μας: τις προσωπικές, τις επαγγελματικές, τις φιλικές, τις ερωτικές. Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Οπωσδήποτε η καθημερινή μου παρουσία στο “γυαλί” τόσα χρόνια, το μεγάλωμά μου ουσιαστικά μες στην τηλεόραση, έχει χτίσει σχέσεις αγάπης, καθημερινότητας, συνήθειας. Υπάρχει εθισμός, νομίζω, και από τις δύο πλευρές. Κι εγώ είμαι εθισμένη στον κόσμο και ο κόσμος μαζί μου» είπε χαρακτηριστικά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...