Εκλογές στη Ν.Δ. σε κλίμα Χριστουγέννων

Στις 20 Δεκεμβρίου η διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου

Στις 20 Δεκεμβρίου η διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου

Μπορεί στη Ν.Δ. να αποφάσισαν να κάνουν τον πρώτο γύρο για τις εκλογές (που ποτέ δεν έγιναν) στις 20 Δεκεμβρίου, αλλά ακόμη δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση με την εταιρία που θα τις πραγματοποιήσει!

Αυτό αναμένεται να κλειδώσει σε νέα συνεδρίασή της (σήμερα) η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, που θα πρέπει να συμφωνήσει και για το ποσό που θα στοιχίσουν οι εκλογές.

Οπως αποκαλύφθηκε, η εταιρία που θα λειτουργήσει σαν ομπρέλα θα είναι η Vodafone, με την οποία θα συμβληθούν οι εταιρίες που θα τρέξουν τις εκλογές, μια και είχαν θέσει ως όρο να μη συνεργαστούν με το κόμμα, αλλά με μια εταιρία που θα τους δώσει την υπεργολαβία!

Οι πρώτες κάλπες στη Ν.Δ. θα στηθούν στις 20 Δεκεμβρίου, αλλά ο αρχηγός δεν αποκλείεται να εκλεγεί με τον νέο χρόνο, αφού, εάν δεν κερδίσει κάποιος με διαφορά (μεταξύ των Μεϊμαράκη. Μητσοτάκη, Τζιτζικώστα, Γεωργιάδη) και με ποσοστό που θα αγγίζει το 50%, οι κάλπες θα στηθούν εκ νέου στις 10 Ιανουαρίου 2016, δηλαδή μετά τις γιορτές. Η απόφαση αυτή δείχνει τον συμβιβασμό που έγινε, καθώς, αντί τη 13η ή την 20ή του ίδιου μήνα, επιλέχτηκε η μετάθεση της δεύτερης Κυριακής για το 2016.

Διάσπαση στο χώρο

Ακόμα μία αλλαγή που ίσως προκαλέσει αντιδράσεις, εάν τελικά γίνει δεκτή, είναι αυτή που αντικαθιστά την ψηφοφορία μέσω ελέγχου υπολογιστή με εκείνην του τηλεφωνικού κέντρου, μέσω του οποίου θα «τσεκάρεται» ο πολίτης που θα ψηφίζει. Το ερώτημα, βέβαια, για την Κεντροδεξιά είναι εάν η εκλογή νέου αρχηγού θα σηματοδοτήσει το τέλος της κρίσης που ταλανίζει τη Ν.Δ. ή αν θα σηματοδοτήσει την απαρχή μιας νέας περιπέτειας, που μπορεί να φέρει ακόμη και διάσπαση στον χώρο. Παράλληλα, βέβαια, η νέα διαδικασία όπως ορίστηκε απαλλάσσει τον νέο αρχηγό από την ευθύνη για τις ψηφοφορίες που θα γίνουν μέσα στον Δεκέμβριο. Οπως και να έχει, η Ν.Δ. χριστουγεννιάτικα θα κάνει εκλογές και είναι απορίας άξιο πώς θα πείσει τους πολίτες να ψηφίσουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό