Βεβήλωσαν (πάλι) τον τάφο του Καζαντζάκη

Ερμαιο στους βανδάλους έχει απομείνει ο τάφος του Νίκου Καζαντζάκη, που βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη!

Ερμαιο στους βανδάλους έχει απομείνει ο τάφος του Νίκου Καζαντζάκη, που βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη! Το μνημείο-αναφορά για το σύγχρονο Ηράκλειο έχει βεβηλωθεί και κάποιοι φρόντισαν να «στολίσουν» με μια… καρδιά την πλάκα με τα λόγια του μεγάλου Ελληνα συγγραφέα «Δεν φοβάμαι τίποτα…»!

Ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια διακρίνει κανείς παντού στον χώρο ξερά φύλλα και σκουπίδια, που μαρτυρούν παντελή εγκατάλειψη και αδιαφορία! Αναυδος έμεινε ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, ο οποίος επισκέφτηκε τον τάφο του Καζαντζάκη και αντίκρισε αυτές τις εικόνες: «Πήγα κι εγώ για προσκύνημα, τώρα που ετοιμάζω την ταινία. Πραγματικά ντρέπομαι με αυτό που είδα!» δήλωσε στο cretalive ο Κρητικός σκηνοθέτης, που ανέβηκε το πρωί της Κυριακής στο Μαρτινέγκο.

«Τέτοια εγκατάλειψη για τον τάφο ενός τόσο μεγάλου Κρητικού; Ενός από τους μεγαλύτερους Ελληνες; Ντράπηκα για τη βεβήλωση που διαπίστωσα, δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό στο Ηράκλειο!» είπε πικραμένος ο κ. Σμαραγδής και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί συμβαίνει στο Ηράκλειο αυτό το ανήκουστο πράγμα. Δεν μπορεί κάποιος να ασχοληθεί; Αισθάνομαι διαρκώς ότι το Ηράκλειο διώχνει τα παιδιά του…»

Ο γνωστός σκηνοθέτης ετοιμάζεται για τα γυρίσματα της ταινίας για τον Καζαντζάκη, αλλά, μετά το θέαμα που αντίκρισε πλέον σκέφτεται αν θα πρέπει να γίνουν στην Κρήτη και πολύ περισσότερο στο Ηράκλειο.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό