Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Το… image του Kασσελάκη στα χέρια του Σπηλιωτόπουλου

O πολιτικός αρραβώνας που κρατά από το 2019 έγινε...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Ανοιχτοί λογαριασμοί

ΣΤΟ 0-0 ΕΜΕΙΝΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ – ΣΤΟΝ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ!

ΣΤΟ 0-0 ΕΜΕΙΝΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ – ΣΤΟΝ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ!

Φρένο στις καλές εμφανίσεις για τον Παναθηναϊκό, που έμεινε στο «μηδέν» (0-0) με τον Ατρόμητο, με τους αντιπάλους να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό στο Περιστέρι.
Σε ένα ματς που ξεκίνησε σε ατμόσφαιρα έντονης αμφισβήτησης για τη διαιτησία από πλευράς Παναθηναϊκού (οι διαιτητές επισκέφτηκαν τον πρόεδρο της ΕΠΟ λίγες ώρες πριν από το ματς, με τους «πράσινους» να διαμαρτύρονται) οι γηπεδούχοι αναζήτησαν την επιτυχία, πολιόρκησαν στο β’ μέρος τους αντιπάλους τους, αλλά δεν βρήκαν τρόπους να διασπάσουν την (πολύ) καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας του Περιστερίου. 

«Αντιμετωπίσαμε έναν πολύ καλό Ατρόμητο, που έκλεισε αποτελεσματικά τους χώρους. Προσπαθήσαμε για τη νίκη, αλλά δεν ήμασταν τόσο καλοί. Σε αυτή τη διοργάνωση το σημαντικό είναι να μη δέχεσαι γκολ» δήλωσε ο Αντρέα Στραματσιόνι, που είδε τον Ράσμους Τελάντερ στο 68′ να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, και τον Μπάρκα, στο 77′, να κάνει την απόκρουση του αγώνα σε σουτ του Εβαντζελίστα, που πέρασε αλλαγή στη θέση του Εσιέν, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις («Εχει χαρακτηριστικά που δεν τα έχουν οι υπόλοιποι χαφμας και μπορεί να βοηθήσει» ήταν το σχόλιο του Στραματσιόνι για τον Βραζιλιάνο).

Ο Ατρόμητος είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες, με τον Ναπολεόνι στο 17′ και με τον Ούμπιντες στο 55′ (ο Στιλ απέκρουσε και στις δύο περιπτώσεις) και, παίζοντας έξυπνα, πήρε αυτό που ήθελε. «Πάμε με ένα καλό αποτέλεσμα στο δεύτερο παιχνίδι» σχολίασε ο Ναπολεόνι, τονίζοντας, αναφερόμενος στην πορεία της ομάδας του: «Κάτι μας λείπει, κι όχι μόνο η τύχη. Δεν τα παρατάμε όμως, όπως και να ‘χει». Στο 89′ αποβλήθηκε ο Κουτρουμπής, γιατί χτύπησε τον Κεϊτά, ενώ στο 81′ ο διαιτητής Στυλιαράς μπερδεύτηκε δείχνοντας (δεύτερη) κίτρινη στον Λαζαρίδη συγχέοντάς τον με τον Φυτανίδη (που είχε κίτρινη), κάτι που γρήγορα διόρθωσε. Στο 25’ διέκοψε για υβριστικά συνθήματα το παιχνίδι, το οποίο, πάντως, ολοκληρώθηκε χωρίς παρατράγουδα. Στο μεταξύ, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του προέδρου του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, τελειωμένη θεωρείται η μεταγραφή του Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσιόνι): Στιλ, Εσιέν (62′ Εβανγκελίστα), Κουτρουμπής, Αμπέντ (84′ Λαγός), Ζέκα, Καλτσάς (62′ Κλωναρίδης), Τελάντερ, Μέστο, Μπουμάλ, Πράνιτς, Πέτριτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Φυτανίδης, Ουσέρο, Ναπολεόνι (89′ ΛεΤαλέκ), Ούμπιδες, Στόιτσεφ (85′ Λημνιός), Κιβρακίδης, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος (73′ Μπρίτο), Κεϊτά.

Β. ΜΕΛΕΚΟΓΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...