Η Έλλη Κοκκίνου μιλάει για το πρόβλημα της υγείας που αντιμετωπίζει

Η Ελλη Κοκκίνου έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα στο παρελθόν, τα οποία δεν την έριξαν ψυχολογικά.

Η Ελλη Κοκκίνου έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα στο παρελθόν, τα οποία δεν την έριξαν ψυχολογικά.

Η τραγουδίστρια φροντίζει το σώμα της με γυμναστική και διατροφή και δεν αφήνει τη γυναικεία ματαιοδοξία να την καταβάλει. «Δεν ξέρω αν έφτασα να σκέφτομαι τη ματαιοδοξία, αλλά θέλω να είμαι και να νιώθω καλά με τον εαυτό μου κι αυτό είναι υποκειμενικό. Για να πω, λοιπόν, ότι είμαι σε καλά επίπεδα, το παλεύω. Μέχρι την άνοιξη, θα το έχω πετύχει.

Πάντα συνδυάζω τη γυμναστική με τη διατροφή αλλά ένα από τα δύο σ’ εμένα δε λειτουργεί» είπε στο Hello και συνέχισε: «Η χρήση κορτιζόνης με δυσκόλεψε πολύ, γιατί πρέπει να περάσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για ν’ αποβληθεί από τον οργανισμό. Μου έχει συμβεί 2 φορές στο παρελθόν. Παίρνω κάθε μέρα το χαπάκι μου, εφ’ όρου ζωής. Απλά, είσαι πάντα σε επιφυλακή. Μ’ έχει πιάσει και μένα το παράπονο. Αλλά κάνω ένα κλικ μέσα μου και λέω «Ηρέμησε, ένα ατυχηματάκι έπαθες και ουσιαστικά είσαι καλά». Τα μικρά και τα περαστικά δεν τα φοβάμαι, δε με πάνε πίσω. Απλώς, με αποδιοργανώνουν. Το άσθμα με δυσκόλεψε, γιατί πέρασα δύσκολα. Χρειάστηκαν δύο μήνες περίπου για να συνέλθω»

Πηγή:gossip-tv.gr


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον