Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τζωρτζίνα Νικάκη: Σαρώνει με live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και κλέβει την...

Φουλ από live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, είναι ο Δεκέμβρης...

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

82χρονος άνοιξε πυρ σε ΚΕΠ

Τρόμος στο Γεράκι Λακωνίας, όταν ηλικιωμένος πυροβόλησε και τραυμάτισε μια υπάλληλο έπειτα από έντονη λογομαχία

Τον Χάρο με τα μάτια της είδε μια 42χρονη υπάλληλος του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στην περιοχή Γεράκι της Λακωνίας, όταν ένας ηλικιωμένος άνοιξε πυρ εναντίον της έξω από τη δουλειά της, σκορπίζοντας τρόμο στην περιοχή και τραυματίζοντάς τη στο χέρι!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ηταν γύρω στη 1.30 χθες το μεσημέρι, όταν η υπάλληλος, που είναι κάτοικος της περιοχής και μητέρα δύο παιδιών, βρισκόταν έξω από το ΚΕΠ κάνοντας διάλειμμα για τσιγάρο. Εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, την πλησίασε ο 82χρονος συντοπίτης της -με τον οποίο φέρεται ότι γνωρίζονταν και είχαν προσωπικές διαφορές-, ο οποίος άρχισε να της λέει κάτι με οργισμένο ύφος και εκείνη του απάντησε επίσης έντονα.

Ο διαπληκτισμός τους συνεχίστηκε σε αυτόν τον τόνο για λίγα λεπτά, αλλά κάποια στιγμή ο ηλικιωμένος έβγαλε ένα περίστροφο, το οποίο έκρυβε κάτω από το σακάκι του. Δίχως να πει λέξη, πυροβόλησε μια φορά προς τη 42χρονη, η οποία κατέφυγε έντρομη μέσα στο κέντρο για να σωθεί. Ο δράστης, αντί να τραπεί σε φυγή, προχώρησε με γοργό βήμα προς το εσωτερικό του καταστήματος, στάθηκε στην πόρτα και πυροβόλησε ξανά άλλες δύο φορές προς την έντρομη γυναίκα!

Από θαύμα, μόνο μία από τις σφαίρες χτύπησε στο χέρι της 42χρονης και όχι στο κεφάλι ή σε κάποιο άλλο ζωτικό όργανο! Η γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στο δάπεδο, ενώ στην περιοχή ξεσπούσε πανικός, με την τραυματισμένη να ουρλιάζει και μία συνάδελφό της να καλεί σε βοήθεια. Δύο άντρες που περνούσαν απέξω και άκουσαν τους πυροβολισμούς και τις φωνές όρμησαν στο ΚΕΠ, όπου ακινητοποίησαν και αφόπλισαν τον ηλικιωμένο.

Σύλληψη

Ο δράστης συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο, ενώ ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τη γυναίκα στο Κέντρο Υγείας Γερακίου, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, και από εκεί στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Περιφέρειας Σπάρτης έπαιρναν ως αργά καταθέσεις από τους μάρτυρες της επίθεσης, που πληροφορίες αναφέρουν ότι οφείλεται σε προσωπικές διαφορές του ηλικιωμένου με τη 42χρονη.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα