Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο Σκάι βάζει την ψυχαγωγία στον… πάγο

Μεγάλη αναμπουμπούλα στον Σκάι! Οπως φαίνεται, οι ζωντανές ψυχαγωγικές...

Τα… ρέστα του για Καγιά!

O Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί χρυσώνει τα ψηλόλιγνα...

Ο Γιώργος δεν είναι πονηρός

Με ένα μοναδικό εθιμοτυπικό που θύμιζε άλλες εποχές, έχοντας...

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα δεν είναι πλέον ζευγάρι

Εκανε μπαμ εδώ και καιρό, απλώς χθες επισημοποιήθηκε! Με...

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μόνο με την κοινή λογική θα μπορέσετε να αποφύγετε ψυχοφθόρες καταστάσεις. Μην αφήσετε…

ΚΡΙΟΣ: Κοιτάξτε να ασχοληθείτε πρώτα με τον εαυτό σας και στη συνέχεια με τους άλλους. Δείξτε ψυχραιμία σε δύσκολες αποφάσεις, γιατί πολλά θα εξαρτηθούν από τη στάση σας. Κρατήστε τις ισορροπίες στην προσωπική σας σχέση, η οποία φαίνεται ότι περνάει κρίση.

ΤΑΥΡΟΣ: Αντισταθείτε στους περιορισμούς που σας θέτουν οι άλλοι με μεγάλη δόση διπλωματίας. Μην κάνετε δηλώσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Μην επιτρέψετε οι φιλοδοξίες των γύρω σας να υπονομεύουν τη δική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε την παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση και σας κάνουν να τα βλέπετε όλα μαύρα. Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος. Μην πιέζετε τις καταστάσεις για να γίνουν όλα ακριβώς όπως εσείς θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προστατεύστε την ψυχική σας υγεία από το άγχος της καθημερινότητας. Ασχοληθείτε με υποθέσεις που είχατε παραμελήσει και ζητούν άμεσες λύσεις. Φροντίστε να είστε ενημερωμένοι στα σημάδια που βλέπετε γύρω σας και μη μένετε αδιάφοροι.

ΛΕΩΝ: Να είστε οργανωμένοι και προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, έχοντας εναλλακτικές λύσεις. Μη ρισκάρετε σε οικονομικά θέματα που δεν τα γνωρίζετε τόσο καλά. Εκφράστε τα συναισθήματα και τους φόβους σας στον σύντροφό σας, για να σας καταλάβει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεπεράστε αρνητικές σκέψεις που δεν σας αφήνουν να χαρείτε τις μέρες. Μόνο οι αμοιβαίες υποχωρήσεις και κάποιοι συμβιβασμοί θα μπορέσουν να σώσουν μια φιλία που κινδυνεύει. Μην υποκρίνεστε συναισθηματικά, γιατί θα σας κουράσει το να μην είστε ο εαυτός σας.

ΖΥΓΟΣ: Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας και μην αφήσετε κανέναν να τα επιβουλεύεται. Η ανταγωνιστική σας διάθεση δεν θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο δημοφιλείς. Απαλλαγείτε από περιορισμούς που σας δημιουργούν άγχος και δεν σας οδηγούν σε θετικές εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε το πάθος να βγει από τη ζωή σας, γιατί θα σας φανεί πολύ χλιαρή. Μόνο η σταθερότητά σας θα κάνει τους συνεργάτες σας να σας δείξουν εμπιστοσύνη. Εάν δεν είστε σε θέση να αλλάξετε τις καταστάσεις, προσπαθήστε να συμβιβαστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεπεράσετε τους κρυφούς σας φόβους, που δεν σας αφήνουν να είστε χαρούμενοι. Κάποια εμπόδια είναι λογικό να σας εμφανιστούν, αφού ακόμα δεν έχετε ξεκαθαρίσει τις θέσεις σας, αλλά η ανάλυση αυτών που θα σας προκύψουν θα σας βοηθήσει στη λήψη των σωστών αποφάσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μόνο με την κοινή λογική θα μπορέσετε να αποφύγετε ψυχοφθόρες καταστάσεις. Μην αφήσετε την αφηρημάδα σας να σας προξενήσει ζημιά, εφόσον ξέρετε τον σωστό τρόπο για να χειριστείτε τις λεπτομέρειες των εργασιών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην προβείτε σε παρακινδυνευμένες κινήσεις, που θα σας προσγειώσουν ανώμαλα. Οργανώστε τη δική σας συμπεριφορά και στάση προτού πάρετε αποφάσεις σχετικά με το αν θα δεχτείτε ή θα απορρίψετε τα κίνητρα των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ: Ακολουθήστε καινούργιους δρόμους και κατευθύνσεις και μη μένετε κολλημένοι στο παρελθόν. Η καλή σας διάθεση θα αρχίσει πάλι να επηρεάζεται αρνητικά και η νευρικότητά σας να εκδηλώνεται με αυστηρή κριτική προς τους άλλους.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...