Ισλαμιστής ο εγγονός του Μαντέλα

Ο εγγονός του Νέλσον Μαντέλα έγινε μουσουλμάνος για χάρη της εντυπωσιακής τέταρτης συζύγου του (φωτό) και προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των φυλάρχων της Νοτίου Αφρικής.

Ο εγγονός του Νέλσον Μαντέλα έγινε μουσουλμάνος για χάρη της εντυπωσιακής τέταρτης συζύγου του (φωτό) και προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των φυλάρχων της Νοτίου Αφρικής.

«Σοκαριστήκαμε από τα νέα της αλλαγής πίστης του. Είμαστε όλοι πολύ ανήσυχοι. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η γυναίκα αλλάζει πίστη, όχι ο άνδρας. Αυτό είναι το έθιμό μας» σχολίασε ο πρόεδρος του Κογκρέσου των Παραδοσιακών Ηγετών της Νοτίου Αφρικής Μουέλο Νονκονιάνε για την είδηση του νέου γάμου του… κατά συρροή γαμπρού Νκόσι Ζουελιβελίλε Μαντέλα, ο οποίος μάλιστα δεν μπήκε καν στον κόπο να καλέσει τους φυλάρχους στην τελετή που έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Κέιπ Τάουν.

«Παραθυράκια» στον νόμο

«Οι παραδοσιακοί φύλαρχοι δεν παντρεύονται κρυφά. Είναι ο ηγέτης το λαού του Μβέζο. Ακόμη προσπαθούμε να τον εντοπίσουμε για να λάβουμε κάποιες απαντήσεις» συμπλήρωσε ο Νονκονιάνε. 

Ο Μαντέλα, ο οποίος με ανακοίνωσή του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τον τρόπο που έγινε δεκτός από την οικογένεια της νύφης, της Ράμπια Κλαρκ, και τη μουσουλμανική κοινότητα, εξακολουθεί να είναι παντρεμένος με την πρώτη σύζυγό του Τάντο Μαμπούνου, αλλά αδιαφορώντας γι’ αυτό έχει παντρευτεί άλλες δύο φορές, βρίσκοντας διάφορα «παραθυράκια» στον νόμο.

Ωστόσο, και οι δύο γάμοι ακυρώθηκαν. Μάλιστα, στην περίπτωση της Αναΐς Γκριμό, την οποία παντρεύτηκε το 2010, είπε ότι έμεινε έγκυος από τον αδερφό του Μπούσο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον