Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. σε σκάνδαλο «μαμούθ!»

Γυναίκα ψυχολόγος και μάλιστα αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε...

Κρινιώ Νικολάου: Γιορτάζει με μοναδικό τρόπο τα 30 χρόνια της μουσικής πορείας...

Εχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της...

Λουκία Πιστιόλα: Tα καρφιά για «σταρλετίτσες του Instagram με followers» και η...

Τη σημαντική ηθοποιό του θεάτρου μας Λουκία Πιστιόλα τη...

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

Ο λοχίας που έγινε σεφ στο πλατό

Η πορεία του Νικόλα Σακελλαρίου μέχρι την πρωινή εκπομπή «Καλημερούδια»

«Ο,τι μπορεί να γίνει κεφτές (με ντομάτα, με κολοκύθι, με χταπόδι) είναι ένα πολύ ωραίο σαρακοστιανό έδεσμα. Επίσης μια πατατοσαλάτα με φασόλια μαυρομάτικα, καρύδια, κάππαρη, λάδι και κρεμμύδι είναι θαύμα. Πολύ ωραίος είναι κι ο ψημένος χαλβάς από ταχίνι, όταν από πάνω βάλουμε λεμόνι και φρυγανισμένο ψωμί».

Αυτές είναι οι προτάσεις του Νικόλα Σακελλαρίου, ο οποίος εδώ και ενάμιση μήνα μαγειρεύει για τα «Καλημερούδια» του Mega. Ο Σερραίος σεφ αγάπησε τη μαγειρική όταν βρέθηκε στη θέση του λοχία, υπευθύνου τροφοδοσίας για το συσσίτιο του στρατεύματος στο Πολύκαστρο του Κιλκίς. Υστερα το ένα έφερε το άλλο.

«Εψαχνα το γραφείο του δικηγόρου μου σε ένα γνωστό εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και κατά λάθος μπήκα σε εκείνα του TV Μακεδονία. Εκεί μίλησα με τον σκηνοθέτη Βαγγέλη Τρεμόπουλο, από τον οποίο ζήτησα πληροφορίες για τον προορισμό μου, κι αυτός στο τέλος μου είπε “εσύ, παλικάρι μου, πρέπει να κάνεις τηλεόραση”. Πέρασαν από τότε 11 χρόνια. Εγώ δούλευα ως σεφ σε εστιατόρια και μου έγινε πρόταση από το Star για το πρωινό της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου. Υστερα ήρθε η πρόταση από τον ΑΝΤ1 και το μαγκαζίνο της Βίκυς Καγιά, η συνεργασία με τη Δέσποινα Καμπούρη στον Σκάι, ενώ πολλές φορές βρέθηκα στο πλατό του ζεύγους Λιάγκα – Σκορδά. Συνολικά είμαι 12 χρόνια στην τηλεόραση» λέει στην «Espresso» ο Νικόλας και συμπληρώνει:

«Οταν μου έγινε πρόταση από τα “Καλημερούδια” δέχτηκα με χαρά, γιατί ήθελα να παρουσιάσω στις νοικοκυρές παραδοσιακές συνταγές, αλλά λίγο πειραγμένες. Ο Κώστας Μαρτάκης είναι καλοφαγάς και κάνει τις ερωτήσεις που θα έκανε ο άνθρωπος που θέλει να μάθει να μαγειρεύει ό,τι πιο παχυντικό, η Ντορέττα μου ζητάει να τσιμπάω τα φαγητά λίγο στο αλάτι, ενώ ο Δημήτρης Μηλιόγλου τρελαίνεται για γλυκά, αν και είναι σε δίαιτα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...