Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Γυαλιά – καρφιά!

Τρόμος στη Λευκάδα από τους χούλιγκαν των «αιωνίων», στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών

Ο πρώτος τελικός Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό «λερώθηκε» (ξανά) από τη μόνιμη κόντρα των σκληροπυρηνικών οπαδών τους. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν χθες του «τριφυλλιού» με 63-60 στον τελικό της Λευκάδας, όμως λίγοι θα θυμούνται την παρθενική «στέψη» τους, αφού το φάιναλ φορ στην πόλη σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ξενοδοχείο στο κέντρο του νησιού.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα και τις τοπικές Αρχές, περισσότεροι από 150 χούλιγκαν, που έφεραν διακριτικά του Παναθηναϊκού, πέρασαν την πλωτή γέφυρα, αναγκάζοντας τον φύλακα να την ανοίξει, κλείδωσαν τον υπάλληλο εκτός φυλακίου και άφησαν εκεί τα οχήματά τους ώστε να μην είναι δυνατόν να κλείσει! Οι εν λόγω «οπαδοί» έφτασαν στο ξενοδοχείο «Ionian Star», όπου διέμεναν φίλοι του Ολυμπιακού και συγγενείς των παικτριών του, προκαλώντας χάος.

Τα επεισόδια δεν περιορίστηκαν στο λόμπι του χώρου και στους γύρω χώρους, αλλά και σε ορόφους του ξενοδοχείου, με απολογισμό πέντε τραυματίες και πολλές υλικές ζημιές σε δωμάτια και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στα πέριξ.

Μάλιστα, ένοικοι ανέφεραν ότι η ένταση ξεπέρασε τη μισή ώρα, κατά την οποία οι φερόμενοι «πράσινοι» αναζητούσαν τους «κόκκινους» οπαδούς!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lefkadapress.gr, σε παρακείμενο ξενοδοχείο διέμεναν άνδρες των ΜΑΤ, που δεν πρόλαβαν να επέμβουν.

Η ΕΟΚ, έπειτα από έκτακτη σύσκεψη τις πρώτες πρωινές ώρες, αποφάσισε τη διεξαγωγή του τελικού, στον οποίο ο Ολυμπιακός (Τζόνσον 15π., Σταμάτη 13π.) ανέτρεψε το -10 του 16΄ και το 33-25 του ημιχρόνου υπέρ των «πρασίνων» (Κυριακοπούλου 18π., Ντέλβα 16π.). Νικώντας 63-60, κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο στην πρώτη παρουσία του (συγχωνεύτηκε το καλοκαίρι με το Ελληνικό που κατέκτησε το τρόπαιο και τις δύο προηγούμενες σεζόν). Την τρίτη θέση κατέκτησε ο ΠΑΟΚ (Σταυρίδου 25π.), που νίκησε 66-58 τον Αθηναϊκό (Ντέιναμ 20π.) στον μικρό τελικό.

Α1: Εκλεψε την παράσταση ο Φελντέιν

Την 22η νίκη στην Α1 Ανδρών πέτυχε χθες ο Παναθηναϊκός (Φελντέιν 25π.), που νίκησε 88-76 τον Κόροιβο Αμαλιάδας (Τσάπιν 22π.) στο ΟΑΚΑ και παρέμεινε στην κορυφή. Από τα σαββατιάτικα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής ξεχώρισε ο θρίαμβος 75-69 του νεοφώτιστου Λαυρίου (10ο, ρεκόρ 8-15) στην Πυλαία επί του (6ος, 10-13) ΠΑΟΚ, σε σημαντικό βήμα παραμονής! Μεγάλη νίκη 70-69 του Ρεθύμνου (7ο, 10-13) επί της ΑΕΚ (4η, 16-7), που πλέον δύσκολα «προλαβαίνει» τον 3ο (18-5) Αρη, που νίκησε 73-65 τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Στα άλλα ματς: Κολοσσός Ρόδου – Καβάλα 98-79, Αρκαδικός – Τρίκαλα 79-66. Σήμερα (18.30, OTE Sport 4) παίζουν Ολυμπιακός (21-1) – Κηφισιά (10-12).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...