Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 30 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Στη… Μακρόνησο οι δημοσιογράφοι

«Στη Μακρόνησο πρέπει να σας στείλουν εσάς τους δημοσιογράφους. Εγώ, αν μπορούσα, εκεί θα σας έστελνα» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

«Στη Μακρόνησο πρέπει να σας στείλουν εσάς τους δημοσιογράφους. Εγώ, αν μπορούσα, εκεί θα σας έστελνα» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας (φωτό) απευθυνόμενος στον συνάδελφό του πρώην δημοσιογράφο και νυν βουλευτή Νάσο Αθανασίου. Οι δυο τους είναι καλοί φίλοι και ο ένας πειράζει τον άλλον στις συναντήσεις τους στο Κοινοβούλιο. Ετσι έγινε και χθες, την ώρα που ο ηθοποιός, συνοδευόμενος όπως πάντοτε από τη σύζυγό του, είδε τον φίλο του στο εντευκτήριο. «Πέντε χρόνια έχω να πω “ναι” σε δημοσιογράφο που με καλεί, κι αυτό γιατί πιστεύω ότι καθένας υπηρετεί τα συμφέροντα του μέσου που εκπροσωπεί» είπε πικραμένος ο ηθοποιός, και ο Νάσος Αθανασίου, που τον άκουγε γελώντας, του απάντησε: «Το κακό είναι ότι σήμερα δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι. Εμένα ο άνθρωπος που θεωρώ ότι με ανέδειξε και με βοήθησε ήταν ο Τάκης Λαμπρίας. Σήμερα δεν υπάρχουν τέτοιοι επαγγελματίες». «Κι εμένα ο δικός μου μέντορας ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας» συμπλήρωσε ο Γιώργος Πάντζας. Κι εκεί ψιλοσυμφώνησαν!

(!)
boutsis

Μουδιασμένοι ήταν πάντως στο Κοινοβούλιο χθες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στα απόνερα της ψήφισης του νέου Φορολογικού – Ασφαλιστικού. Μεταξύ τους ψιθυρίζουν ότι δεν μπορούν να εμφανιστούν στον κόσμο γιατί οι αντιδράσεις είναι μεγάλες, κυρίως μέσα στις οργανώσεις του κυβερνώντος κόμματος, και δημόσια λένε είτε «δεν μπορούμε εμείς να ορίσουμε όπως θέλουμε την εθνική ατζέντα» είτε «οι τηλεοράσεις και οι εφημερίδες διαστρεβλώνουν την αλήθεια». «Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους» θα λέγαμε εμείς. Οπως επίσης και «όπως στρώσεις κοιμάσαι»! Πάντως ο Νίκος Βούτσης, μετά τα ξενύχτια για το Ασφαλιστικό, είπε να αφήσει χαλαρή τη Βουλή, που μέχρι την Πέμπτη έχει διάλειμμα!

Νόμος (;) για υιοθεσίες

Κοινωνική ατζέντα ισχυρή αλλά χωρίς οικονομικό κόστος σχεδιάζει πυρετωδώς το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ετσι λοιπόν όταν έρθει «εις την βασιλεία του», ο Κυριάκος θα αλλάξει ριζικά τον νόμο για τις υιοθεσίες, διευκολύνοντας τα ζευγάρια εκείνα που θέλουν να αποκτήσουν παιδί και γρήγορα. Τουλάχιστον η Πολιτεία, αφού δεν μπορεί να δώσει ευρώ και επιδόματα στους γονείς, ας τους δώσει τη χαρά ενός παιδιού.

spyraki«Αφού έκαναν το χρέος μη βιώσιμο, κατάφεραν να αγοράσουν, με μέτρα 8 δισ., μια υπόσχεση για ρύθμισή του, που υπάρχει από το 2012. Με τέσσερα χρόνια καθυστέρηση και κόφτη. Για ποιον λόγο χαίρονται;» αναρωτιέται, και ευλόγως, η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη. Και τι να πουν, Μαρία; Οτι προσπαθήσαμε και τα θαλασσώσαμε; Μιλάνε για κόφτες μέχρι να βρεθούν κλαδευτήρια!

Βιενέζος ο Κοτζιάς

Ξαναζεσταίνει σήμερα τις σχέσεις της χώρας με την Αυστρία ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Βιένη για τον λόγο αυτόν. Το Προσφυγικό έκανε τη ζημιά και τώρα αυτή μάλλον θα αποκατασταθεί. Ο υπουργός θα έχει κατ’ ιδίαν συνομιλίες και γεύμα εργασίας με τον Αυστριακό ομόλογό του Σεμπάστιαν Κουρτς, καθώς και επαφές με Αυστριακούς κοινοβουλευτικούς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...