Παγωτό βάζει τέλος στο hangover

Νέα και απολαυστική διάσταση στην αντιμετώπιση του hangover έδωσαν επιστήμονες στη Νότια Κορέα

Νέα και απολαυστική διάσταση στην αντιμετώπιση του hangover έδωσαν επιστήμονες στη Νότια Κορέα, βασισμένοι σε παλιές και αλάνθαστες συνταγές. Δεν είναι χάπι ή ρόφημα, αλλά γευστικότατο παγωτό, που υπόσχεται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της υπερκατανάλωσης αλκοόλ.

Το Gyeondyo-bar, όπως ονομάζεται, μοιάζει με γλειφιτζούρι, έχει γεύση γκρέιπφρουτ και περιέχει εκχύλισμα σταφίδας, το οποίο χρησιμοποιούσαν στη Νότια Κορέα τον 17ο αιώνα για να αντιμετωπίσουν το μεθύσι και τις συνέπειές του, όπως αποκαλύπτουν συγγράμματα εκείνης της εποχής.

Το 2012 σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Journal of Neuroscience» υποστηριζόταν πως το εν λόγω εκχύλισμα μείωνε τα συμπτώματα της μέθης σε πειραματόζωα στα οποία δοκιμάστηκε. Με δεδομένο ότι οι Νοτιοκορεάτες είναι από τους λαούς που πίνουν πάρα πολύ, θεωρείται βέβαιο πως το παγωτό θα κάνει θραύση σε πωλήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!