Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Βούρκωσαν τα μάτια του Παυλόπουλου

Εβαλε τα κλάματα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σαν θυμήθηκε την τελευταία του μέρα ως καθηγητή

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Εβαλε τα κλάματα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σαν θυμήθηκε την τελευταία του μέρα ως καθηγητή. Στη διάρκεια της αναγόρευσής του σε επίτιμο καθηγητή του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ο πρόεδρος βούρκωσε, όταν πήρε τον λόγο να μιλήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Την ημέρα της εκλογής μου ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανα και το τελευταίο μου μάθημα ως καθηγητής. Ευχαριστώ, γιατί μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω άλλο ένα μάθημα σήμερα». Εκεί ήταν που «έσπασε» μπροστά στο κοινό, γιατί είναι γνωστό στον ακαδημαϊκό κόσμο ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ένας από τους καλύτερους καθηγητές Νομικής που έχουν απολαύσει ποτέ οι φοιτητές.

(!)

«Τα άκουσε» από τους δημάρχους των Δήμων Θεσσαλονίκης, Δέλτα Αξιού Μίμη Φωτόπουλο (ακριβώς όπως ο παλιός ηθοποιός) και Λαγκαδά Γιάννη Καραγιάννη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Σωκράτης Φάμελλος για τους πρόσφυγες, που τους στέλνει πακέτο η κυβέρνηση σχεδόν κάθε μέρα. Μάλιστα ο δήμαρχος Λαγκαδά και ο Σωκράτης Φάμελλος ήταν συμμαθητές στο σχολείο και με αυτό το θάρρος ο κ. Καραγιάννης τον επέπληξε χαριτωμένα! Οι δύο δήμαρχοι μετά τις εύλογες διαμαρτυρίες ήπιαν καφέ με τους κολλητούς φίλους, βουλευτές Κώστα Γκιουλέκα, Σάββα Αναστασιάδη και Δημήτρη Κυριαζίδη.

Τέλος ο συνεταιρισμός

Χώρισαν τα τσανάκια τους η Ζέτα Μακρή και ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, οι δύο πρώην υπουργοί της Ν.Δ., από το V4 μπιστρό, στο οποίο συνεργάζονταν. Το μαγαζί είχε ανοίξει στο όνομα των δύο παιδιών τους, του Κωνσταντίνου Θεοφίλου της Ζέτας και του Γιώργου Παπαδόπουλου του Μιχάλη. Ομως η συνεργασία δεν ευδοκίμησε, κυρίως γιατί ο γιος της Ζέτας, απασχολημένος με τα μεταπτυχιακά του, δεν προλάβαινε τις ανάγκες του μαγαζιού. Σύννεφα πάντως στη σχέση των δύο συνεταίρων υπήρχαν από την πρώτη στιγμή και μάλιστα, όπως λένε οι γνωρίζοντες, οι επισκέψεις των πρώην υπουργών στο στέκι τους γινόταν με βάρδιες. Ο ένας ήταν εκεί, όταν έλειπε ο άλλος! Η Ζέτα πούλησε το μερίδιό της στον Λεωνίδα Παναγάκο και αποχώρησε.

 Ο κορυφαίος συνθέτης και αγαπημένος φίλος μου Γιώργος Χατζηνάσιος, ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, ο Νίκος Κολοβός, ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, και περίπου εκατό άτομα ακόμα πήραν μέρος στη σύσκεψη του Τομέα Πολιτισμού της Ν.Δ., που διοργανώθηκε χθες στο κέντρο της Αθήνας. Επικεφαλής του τομέα είναι ο πρώην υφυπουργός Κώστας Γκιουλέκας. Η σύσκεψη έγινε παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι παρευρισκόμενοι έδωσαν στον πρόεδρο της Ν.Δ. τις προτάσεις τους για τον πολιτισμό. Μάλιστα η σύζυγος του Γιώργου Χατζηνάσιου, Μαρία ήταν στη Βουλή την περασμένη εβδομάδα, παρέα με τη Σοφία Βούλτεψη.

Χάθηκε ο… Τσίπρας

Βολτίτσα έκανε ο ξάδερφος του πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας χθες το μεσημέρι στη Βουλή; Παρέα με έναν φίλο του, εθεάθησαν να ψάχνουν κάποιο γραφείο και είχαν χαθεί στους διαδρόμους της Βουλής στην αναζήτησή του.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...