«Καύσωνας» από αισθησιακές πόζες

Τα γυρίσματα για το νέο βιντεοκλίπ τραγουδιού της Κατερίνας Στικούδη

Τα γυρίσματα για το νέο βιντεοκλίπ τραγουδιού της Κατερίνας Στικούδη

«I like the way» τραγουδά η Κατερίνα Στικούδη και μας φέρνει πιο κοντά στο καλοκαίρι, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη με τις «καυτές» πόζες της.

Η πιο σέξι τραγουδίστρια της ελληνικής showbiz έκανε τα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ της με τη βοήθεια των μόνιμων συνεργατών της, του κομμωτή Στέφανου Βασιλάκη, της μακιγιέζ Βάσως Νακοπούλου και του στιλίστα Μιχάλη Τσούκα, ο οποίος την έντυσε με σέξι δημιουργίες γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών, όπως ο Δημήτρης Πέτρου και ο Απόστολος Μητρόπουλος.

Τα πλάνα της Κατερίνας για την οπτικοποίηση του τραγουδιού «I like the way», που είναι μεν αγγλόφωνο αλλά θα αποκτήσει σε λίγο καιρό και ελληνική βερσιόν, πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία, εντός κι εκτός Αθηνών. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε στιγμιότυπα από τα γυρίσματα με τους διαδικτυακούς φίλους της και κόντεψε να… ρίξει το Instagram για ακόμη μία φορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.