Σάββατο, 15 Νοεμβρίου, 2025

Δύο εφοπλιστές διεκδικούν το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Ζήτημα χρόνου είναι να αλλάξει χέρια η εμβληματική κατοικία της Αλίκης Βουγιουκλάκη επί της οδού Στησιχόρου, στο Κολωνάκι, καθώς δύο πλοιοκτήτες και μία γνωστή οικογένεια από το Λονδίνο έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πολυτελούς ακινήτου, αξίας άνω των 3.000.000 ευρώ!

Η Έμα Στόουν ανακηρύχτηκε η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο

Η Εμα Στόουν ανακηρύχτηκε η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο, με βάση τον κανόνα της Χρυσής Τομής των αρχαίων Ελλήνων.

Τάσος Παναγιωτόπουλος: Από το lockdown σε βιντεοκλίπ του Μάστορα και στην ταινία...

Για τη Δέσποινα Βανδή ήταν «έμπνευση», για τον Χρήστο...

Παρέμβαση της Ελεονώρας Μελέτη: «Η ανισότητα έχει φύλο και είναι γυναικείο!»

Με παρέμβαση στη συζήτηση για την έκθεση σχετικά με τη στρατηγική ισότητας των φύλων στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες,

Η Αργυρώ και οι συνταγές της ξανά στην κουζίνα της Ελένης

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται.

Ηταν να μη γίνει η αρχή που βοήθησε τις δύο γυναίκες να λύσουν την όποια παρεξήγηση υπήρχε. Ετσι, η Αργυρώ μπήκε ξανά στην κουζίνα της Ελένης Μενεγάκη και σαν τον παλιό καλό καιρό μαγείρεψε πεντανόστιμη συνταγή για τους τηλεθεατές της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha. Οπως φάνηκε, η Ελένη Μενεγάκη ξεπέρασε τις όποιες διαφορές είχε στο παρελθόν με τη σεφ και μάλιστα η Αργυρώ, αντί να φύγει μετά την ολοκλήρωση της ενότητας της μαγειρικής, κάθισε στον καναπέ για να ακούσει τις προβλέψεις της Ασης Μπήλιου. Αλλωστε, όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια, «έφυγα την πενταετία που μου έλεγε η Αση ότι θα συμβούν πολλά. Τον ένιωσα τον Κρόνο πολύ καλά» είχε δηλώσει τον Δεκέμβριο που είχε επισκεφτεί ξανά την εκπομπή και τότε, ύστερα από τέσσερα χρόνια, οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν σπάζοντας τον πάγο. Τώρα λοιπόν τα πράγματα ήταν διαφορετικά και έδειχναν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα στο παρελθόν. Η Αργυρώ φάνηκε να νιώθει πολύ οικεία στην εκπομπή και δεν ήταν δύσκολο να μπει στο κλίμα της παρέας και να γίνει ένας από τους συντελεστές που κάθονταν στον καναπέ.

Οσο για την «Ελένη», ρίχνει αυλαία στις 3 Ιουλίου και λίγες ημέρες προτού αποχαιρετήσει το κοινό για τις καλοκαιρινές διακοπές η παρουσιάστρια ήθελε να μπει στην κουζίνα της ένα δικό της και οικείο πρόσωπο. Εξάλλου με την Αργυρώ είχαν περάσει πολλά χρόνια ως συνεργάτιδες στην εκπομπή και, όπως φάνηκε, οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται. Ετσι φάνηκε να έχουν λυθεί οι παρεξηγήσεις του παρελθόντος και τώρα αναμένουμε να δούμε αν θα συναντηθούν εκ νέου στο πλατό και την επόμενη σεζόν.

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τους χωρίζουν 24 χρόνια αλλά ζουν τον απόλυτο έρωτα – Τα παθιασμένα φιλιά του ζευγαριού

Τον περασμένο Ιανουάριο έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του ο γοητευτικός 53χρονος

Κι όμως πρωταγωνίστρια δούλευε σερβιτόρα στη Μύκονο – «Μεθύσια και σεξουαλική επανάσταση είχαμε»

Η πρωταγωνίστρια αποκάλυψε πως δούλευε σερβιτόρα για οχτώ χρόνια στη Μύκονο.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών είναι μαζί δύο χρόνια και κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα

Το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους καθώς θέλει να απασχολεί τα Μέσα με τη δουλειά και μόνο

Διαζύγιο για Ελληνίδα τραγουδίστρια μετά από 15 χρόνια γάμου

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε διάσταση από το καλοκαίρι, ενώ η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε πως την Τρίτη 11 Νοεμβρίου βγήκε το διαζύγιό τους

Ηθοποιός αποκάλυψε on air πως δεν έχει πάρει ποτέ διαζύγιο

Πρόσφατα χώρισε με γνωστό τραγουδιστή που είχε σχέση αλλά αποκάλυψε πως από τον γάμο της δεν έχει χωρίσει επίσημα με διαζύγιο

Δεν πάει ο νους σας ποιο είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Σαν βόμβα έσκασε, λοιπόν αποκάλυψη για τον νέο έρωτα του

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το σχόλιό της έκανε μεγάλη εταιρία να ακυρώσει τη χορηγία προϊόντος στην εκπομπή της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» αποκάλυψε πώς ένα σχόλιό της στάθηκε ικανό να κόψουν την χορηγία ενός προϊόντος μια μεγάλη εταιρία.

Δύο εφοπλιστές διεκδικούν το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Ζήτημα χρόνου είναι να αλλάξει χέρια η εμβληματική κατοικία της Αλίκης Βουγιουκλάκη επί της οδού Στησιχόρου, στο Κολωνάκι, καθώς δύο πλοιοκτήτες και μία γνωστή οικογένεια από το Λονδίνο έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πολυτελούς ακινήτου, αξίας άνω των 3.000.000 ευρώ!