Δευτέρα, 25 Αυγούστου, 2025

Ο Σάκης Ρουβάς σε μία special εμφάνιση

Ο κορυφαίος Ελληνας star, Σάκης Ρουβάς, έρχεται για μία...

Kυνηγός χρυσού ο χασάπης του Βόλου

Επίδοξος χρυσοθήρας ήταν ο 40χρονος σεσημασμένος Αλβανός που κατακρεούργησε...

Κορμάρα η Έλλη Αγγελιδάκη στο Ρέθυμνο

Διακοπές στη γενέτειρά της, το Ρέθυμνο, κάνει η Ελλη...

Στην Κεφαλλονιά ο γάμος του νέου βοηθού υφυπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ...

Εντονο «άρωμα Ελλάδας» είχε ο γάμος του νέου βοηθού...

«Εσβησαν» στην άσφαλτο δύο νέοι

Τραγωδία στην Ανδραβίδα (ανήμερα την Τσικνοπέμπτη) με θύματα έναν 29χρονο και τη 19χρονη ξαδέλφη του

Εφυγαν από τα σπίτια τους για να γιορτάσουν την Τσικνοπέμπτη, αλλά βύθισαν στο πένθος τις οικογένειές τους και όλη την τοπική κοινωνία δύο ξαδέλφια από την Ανδραβίδα, που έβαψαν με το αίμα τους την άσφαλτο, όταν η μεγάλου κυβισμού μηχανή, στην οποία επέβαιναν, ξέφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο γεφύρι.

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Η αιτία του δυστυχήματος, που στοίχισε τη ζωή στον 29χρονο Νίκο Καποτά και στη 19χρονη Ντέμη (Δήμητρα) Παπαδοπούλου, παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής. Ολα έγιναν λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βαρθολομιού – Δήμητρας, όταν η μοτοσικλέτα χτύπησε με ταχύτητα στο γεφύρι και τα δύο παιδιά, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φορούσαν κράνος, πετάχτηκαν αρκετά μέτρα μακριά. Τα σώματά τους κατέληξαν σε χωράφι.

Οι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο και τα δύο ξαδέλφια μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένα, αρχικά, στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και, στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους, στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας. Εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη για να κρατήσουν τους δύο νέους στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η τραγική είδηση έπεσε σαν κεραυνός στα σπίτια τους και οι σπαρακτικές κραυγές των συγγενών τους πάγωσαν ακόμη και τους πιο ψύχραιμους. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει το τραγικό τέλος της γλυκιάς Ντέμης και του Νίκου.

Ο 29χρονος είχε περάσει νωρίς το μεσημέρι από το σπίτι της ξαδέλφης του για να πάνε βόλτα με τη μεγάλη αγάπη του, την πράσινη Kawasaki. Ομως, δεν γύρισαν ποτέ. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αστυνομικές Αρχές και, μεταξύ άλλων, εξετάζεται εάν τη μοιραία στιγμή οδηγούσε τη μοτοσικλέτα η κοπέλα.

Η κηδεία του άτυχου 29χρονου έγινε στις 16.00 χθες το απόγευμα στην Ανδραβίδα, ενώ οι εγκαταστάσεις των λατομείων του Αράξου, όπου εργαζόταν, παρέμειναν κλειστές με απόφαση της διοίκησης, ώστε φίλοι και συνεργάτες να του πουν το στερνό «αντίο». Σήμερα, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τη 19χρονη Ντέμη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Έφυγε πέντε μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα της

Βαρύ πένθος έπεσε στην οικογένεια της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου με...

Πένθος για τον Ντέμη Νικολαϊδη – Πέθανε η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή μετά από...

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η αλλαγή στην εμφάνιση λόγω καρκίνου και η στήριξη του Ντέμη

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου πάλεψε γενναία με τον καρκίνο και...

Το μήνυμα της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου για τον καρκίνο: «Θα κερδίσω τη μάχη και για τους δυο»

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου στα περσινά της γενέθλια που έγινε 40 έγραφε πως θα νικήσει τον καρκίνο δίνοντας υπόσχεση στον πατέρα της.

«Ραγίζει καρδιές» η Ρία Δελούτση για τον αδικοχαμένο γιο της: «Καλή αιωνιότητα ψυχή μου. Δεν θ’ αργήσω»

Η Ρία Δελούτση έζησε μεγάλη επιτυχία παίζοντας στον ελληνικό...

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Κουμπάρα με αρχαίο ελληνικό αέρα

Ένα ιδιαίτερο γεγονός βίωσε η δυναμική πρόεδρος της Φωνής...

Παραμυθένιος γάμος για τη Μαρία Θωμά και τον Ιαν Χολμς

Η Μαρία Θωμά παντρεύτηκε τον Ιαν Χολμς όπως σας...