Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Απατεώνας- φάντασμα «ληστεύει» τον ΕΟΠΠΥ

Εκτενείς έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός μεγαλόσωμου ασπρομάλλη άντρα που εδώ και αρκετές μήνες «ληστεύει» τον ΕΟΠΠΥ με παράνομες συνταγές φαρμάκων διεξάγουν οι επικεφαλής του οργανισμού μαζί με τις διωκτικές αρχές. Ωστόσο από τον Φεβρουάριο μέχρι και σήμερα ο άγνωστος άντρας δεν έχει εντοπιστεί κι έτσι ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΠΠΥ Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση απευθύνοντας έκκληση σε ασφαλισμένους, γιατρούς και φαρμακοποιούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και αν τυχόν βρεθεί μπροστά τους, να ενημερώσουν αμέσως τις Αρχές.

Από τον Φεβρουάριο έχουν καταγγελθεί διάφορα περιστατικά, στα οποία πρωταγωνιστής ήταν ο ίδιος ύποπτος. Μεταξύ αυτών ήταν η κλοπή ενός βιβλιαρίου ασφάλισης από νοσηλευόμενο μέσα σε νοσοκομείο και η επίσκεψη σε γιατρό με αυτό για την εγγραφή συγκεκριμένων, ακριβών φαρμάκων, με τη δικαιολογία της έκτακτης ανάγκης παροχής στους δήθεν κατάκοιτους υπερήλικους γονείς του. Μάλιστα ο δράστης ζήτησε από τον γιατρό να κάνει… κατ’ οίκον επίσκεψη στους γονείς του την επόμενη ημέρα, δίνοντάς του όμως ανύπαρκτη διεύθυνση και τηλέφωνο!

Μόλις εξασφαλίζει τις πολυπόθητες συνταγές με τα πανάκριβα φάρμακα, ο επιτήδειος πηγαίνει σε φαρμακεία για να τις εκτελέσει. Προηγουμένως όμως έχει κλέψει τις ταινίες γνησιότητας των συγκεκριμένων φαρμάκων από άλλο φαρμακείο! Ετσι ισχυρίζεται ότι είχε αγοράσει τα φάρμακα από το δεύτερο φαρμακείο και επιστρέφει τις ταινίες με τις αντίστοιχες συνταγές, εισπράττοντας έτσι το υπόλοιπο ποσό από αυτό της συμμετοχής του στην αγορά, ποσό που χρεώνεται φυσικά στον ΕΟΠΥΥ!

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα