Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Γιάννης Φέρτης: «Έφυγε» σε ηλικία 83 ετών ο ηθοποιός!

«Ηθοποιός σημαίνει φως» ερμήνευε κάποτε ο μεγάλος Δημήτρης Χορν,...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 15 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείχνετε περισσότερο από όσο πρέπει ότι σας ενοχλεί...

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Τίμησαν την Τσικνοπέμπτη τσακίζοντας τα κοψίδια!

❱❱ Οι πολιτικοί δεν είπαν «όχι» στο έθιμο και ξεχύθηκαν στις ψησταριέςΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

«Τσάκισαν» οι βουλευτές τα παϊδάκια και τα μπριζολάκια χθες. Τόσο μέσα στο Κοινοβούλιο, το ρεστοράν του οποίου είχε μενού Τσικνοπέμπτης, όσο και στους δρόμους, σε αγαστή «διατροφική συνεργασία» με τους ψηφοφόρους τους.

mika iatridi

Ο αγαπημένος της στήλης, βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Ιάσων Φωτήλας, που κινείται στους ρυθμούς του Πατρινού Καρναβαλιού, έφαγε τόσο πολύ κοκορέτσι, που λίγο αργότερα μας δήλωσε: «Κυνηγάμε τη χοληστερίνη στα πεζοδρόμια!»
Το ίδιο έκανε και ο Παύλος Χρηστίδης του Κινήματος Αλλαγής με φίλους του. Μόνο που ο Παύλος, στην ηλικία που είναι, λίγο πάνω από τα 30, δεν έχει προβλήματα χοληστερίνης.

Με τους εργαζομένους

doyroy
«Από τις πιο ωραίες Τσικνοπέμπτες ήταν η χθεσινή. Λιακάδα, ψησταριές στους δρόμους, η χαρακτηριστική μυρωδιά σε όποιο στενό κι αν στρίψεις σήμερα στην πόλη. Εμείς τσικνίσαμε με τους εργαζομένους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και τους εργαζομένους του ΣΕΦ που μας προσκάλεσαν στην παρέα τους» μας είπε η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου. Η υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσων Μίκα Ιατρίδη μπήκε στον χορό με τους συντοπίτες της, τους Ροδίτες, και τσίκνισαν το νησί ολόκληρο…

voylgarakis

Το ίδιο έκανε και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Βουλγαράκης με φίλους του στο κέντρο της πόλης, συνοδεία τσικουδιάς.
Εν ολίγοις, βγήκε η χοληστερίνη παγανιά και δεν την απέφυγαν ούτε οι πολιτικοί.

Η… κανονικότητα της Σίας και ο Πιερ Μοσκοβισί

moskovisi2

❱❱Η Σία χαιρέτισε την επιστροφή της Ελλάδας στην κανονικότητα παρουσία του Πιερ Μοσκοβισί. Στην ουσία, η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου επικρότησε κι εκείνη με τη σειρά της τη διαπίστωση Μοσχοβισί ότι «η Ελλάδα, έπειτα από μια δύσκολη και μακρά περίοδο, επιστρέφει στη δημοσιονομική κανονικότητα ως ισότιμο μέλος της ευρωζώνης».
Βέβαια, πες εσύ, λέω εγώ, στο τέλος θα το πιστέψουμε.

moskovisi

Πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις λοιπόν τον Μοσκοβισί, όλο στην Αθήνα τον βλέπουμε! Μόνο που κάθε φορά που έρχεται τον υποδέχεται κι άλλος υπουργός Εξωτερικών, αλλά το είπαμε, «επιστρέψαμε στην κανονικότητα»!
Λατρεία μάς έχει, που λέτε, ο επίτροπος. Χθες στη Βουλή για χάρη του στρώθηκαν ξανά τα κόκκινα χαλιά και οι βουλευτές όλοι στις θέσεις τους για να τον ακούσουν.
Ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων της Ε.Ε. Πιερ Μοσκοβισί, πάντως, ενημέρωσε την αρμόδια κοινή οικονομική επιτροπή της Βουλής, είδε τον πρόεδρο Νίκο Βούτση και ύστερα, εάν αληθεύουν οι πληροφορίες μας, το τσίκνισε λιγάκι στην Πλάκα.

Το πρόσχημα του Brexit και οι 70.000 ξενιτεμένοι


❱❱Λονδίνο, ακούει; Η κυβέρνηση, λέει, αποφάσισε με το πρόσχημα του Brexit να μη δώσει τη δυνατότητα στους 70.000 Ελληνες που ζουν στην Αγγλία να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές.
Οι βουλευτές συζητούσαν χθες στο εντευκτήριο το γεγονός ότι «το Μαξίμου εμποδίζει παράνομα τη συμμετοχή των Ελλήνων που ζουν στη Βρετανία να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, καθώς αποφάσισε να μη στήσει εκλογικά τμήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε αντίθεση με όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

(!)

sdfasdf

Πέτρα από τα Ιμαλάια έκαναν δώρο στον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη (μικρή φωτό). «Ενα από τα σημαντικότερα δώρα καρδιάς που έχω δεχτεί αυτά τα χρόνια είναι ένα πέτρωμα από τις κορυφές των Ιμαλαΐων.
Είναι δώρο του Τάκη Παπακωνσταντίνου, παλιού αθλητή στίβου του Παναθηναϊκού και μέλους της ελληνικής ορειβατικής αποστολής, που το 2003 και το 2004 πάτησε στα ψηλότερα σημεία του Εβερεστ έπειτα από πορεία 48 ημερών. Ο Τάκης ζει σήμερα στα Χανιά και ήρθε πριν από λίγες μέρες να μας εμψυχώσει στο γραφείο για τις μάχες αξιοπρέπειας και δικαιοσύνης που δίνουμε σε όλη την Ελλάδα» λέει στη στήλη ο υπουργός.

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...