Τρίτη, 29 Ιουλίου, 2025

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Αυτή είναι η ιστορία της Μαγδαληνής

Βασισμένη στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά, η...

Η THEON ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα για το Α’ Εξάμηνο του 2025...

Η THEON ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα για το Α' Εξάμηνο...

Άφωνη η Κατερίνα Καραβάτου όταν είδε μπροστά της τον…

Μία έκπληξη περίμενε την Κατερίνα Καραβάτου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλοκαίρι παρέα».

Σταύρος Παπαγιαννακόπουλος: Νέο single με την υπογραφή του Κύρου Λόντου

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στο τραγούδι «Έρωτα παράδεισέ...

Ο «χρυσός» εργοδότης στο τιμόνι του ΤΑΙΠΕΔ

Ρίχνεται στη μάχη ο Στ. Σταυρίδης.

Εχει παντρέψει τους μισούς από τους εργαζομένους του, δίνει σε κάθε γάμο το αυτοκίνητό του στη νύφη, πληρώνει επιμορφωτικά ταξίδια των εργαζομένων του στο εξωτερικό και κυκλοφορεί ανάμεσά τους, γιατί θέλει να τους γνωρίζει από κοντά.

Ο λόγος για τον μηχανικό-οικονομολόγο Στέλιο Σταυρίδη, μέχρι χθες πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ και ιδιοκτήτη της εταιρείας κατασκευής πισίνων Piscines Ideal. Ο κ. Σταυρίδης από χθες είναι ο νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και είναι ο άνθρωπος που ως υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με το ψηφοδέλτιο της Δράσης του Στέφανου Μάνου τον Μάιο του 2012 συγκρούστηκε και λίγο έλειψε -on air- να έρθει στα χέρια με τον Πέτρο Τατσόπουλο.

Ο κ. Σταυρίδης, ο «χρυσός εργοδότης», σηκώνει τα μανίκια και πέφτει στη δουλειά για να μη χαθεί το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων, ιδίως του ΟΠΑΠ και της ΔΕΠΑ που θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί σε ένα μήνα, έως τις 5 και 12 Απριλίου αντίστοιχα. Παράλληλα το ΤΑΙΠΕΔ προωθεί για πώληση και επαναμίσθωση είκοσι οκτώ δημόσια κτίρια, μεταξύ των οποίων το κτίριο της ΓΑΔΑ στη Λ. Αλεξάνδρας. Για τη θέση του στην ΕΥΔΑΠ προτείνεται ο Αντώνης Βαρθολομαίος, μέχρι σήμερα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ.

Χθες παραιτήθηκε και ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας του υπουργείου Ανάπτυξης Σπύρος Ευσταθόπουλος. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή και καθήκοντα γενικού γραμματέα Βιομηχανίας αναλαμβάνει ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή Γιώργος Στεργίου.

Κ. Ζ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Γνωστή παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Πάρο παρέα με τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια μόλις έριξε αυλαία για καλοκαίρι η εκπομπή της έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για την Πάρο.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκαν τα «μαχαίρια» για το πρώην ζευγάρι

Μια νέα ανάρτηση-καρφί έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη συνέντευξη-χείμαρρος της Ιωάννας Τούνη, που εξιστορούσε στιγμές της προσωπικής

Γιάννης και Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε να ποζάρουν πατέρας και κόρη

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου ζει μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια...

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ: «Τα καταφέραμε γιε μου»

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καθώς έγινε μανούλα για πρώτη φορά.
spot_img
spot_img