Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Μας έκανες αξιοθέατο»

Η απάντηση του γείτονα Μιχάλη Χαρίτου στο εξώδικο που του έστειλε η Βίκυ Σταμάτη για τις δηλώσεις με τους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ.

«Αν είχα λεφτά, θα αγόραζα το νεοκλασικό του Ακη, αλλά δεν έχω. Μακάρι να βρεθεί κάποιος να πάρει και το δικό μου σπίτι». Τη δική του απάντηση έδωσε μέσω της «Espresso» στην προφυλακισμένη Βίκυ Σταμάτη ο πρώην γείτονάς της Μιχάλης Χαρίτος. Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου απέστειλε, μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια, εξώδικο στον 77χρονο επιχειρηματία από την Κύπρο, με το οποίο του ζητεί να σταματήσει να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ενώ του καταλογίζει ως απώτερο σκοπό την οικειοποίηση της περιουσίας της και συγκεκριμένα της περίφημης βίλας της οδού Αρεοπαγίτου! Μπορεί το πρώην υπουργικό ζεύγος να προφυλακίστηκε και να περιμένει πίσω από τα κάγκελα των φυλακών του Κορυδαλλού τη δίκη του, όμως ακόμη και τώρα δεν ξεχνά τι σημαίνει «καλή γειτονία», ενώ φροντίζει να το υπενθυμίζει και στους πρώην γείτονές του με… εξώδικα. Συγκεκριμένα, η κυρία Σταμάτη φέρεται να είναι έξω φρενών με τον γείτονά της Μιχάλη Χαρίτο, ο οποίος διαμένει στο ισόγειο του περίφημου νεοκλασικού της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου 33.

Η συγκατοίκηση

Ο λόγος είναι ότι κάθε τόσο ο Κύπριος επιχειρηματίας έχει να αφηγηθεί και από κάτι στους δημοσιογράφους για τη… μαύρη περίοδο της συγκατοίκησής τους, με αποκορύφωμα τα όσα είπε για τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς που αναγκαζόταν να πληρώνει όσο ζούσε στο νεοκλασικό με το ζεύγος. Η σύζυγος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ (η οποία προφανώς δεν ξέρει πώς να περάσει τον χρόνο της στη φυλακή) πέρασε χθες στην αντεπίθεση κι έστειλε εξώδικο στον «κακό γείτονα», με το οποίο υποστηρίζει ότι δεν ισχύει τίποτε απ’ όσα λέει, του «υπενθυμίζει» ότι τα ποσά που επικαλείται έπρεπε να τα ξοφλήσει αναδρομικά για την επί πενταετία δική του κατανάλωση, ενώ δεν διστάζει να τον κατηγορήσει ότι επιτρέπει την είσοδο στα τηλεοπτικά συνεργεία και κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, με απώτερο στόχο τη δημιουργία αρνητικού κλίματος σε βάρος της κι εν συνεχεία την απόκτηση του διαμερίσματός της μέσω πλειστηριασμού! «Με κατηγορεί ότι έδειξα το σπίτι της. Ας έρθει τώρα οποιοσδήποτε δημοσιογράφος να δει ότι είναι κλειδωμένα. Πρέπει να έρθει κάποιος που έχει τα κλειδιά, διαφορετικά είναι κλειδωμένα όλα» είναι η απάντηση του 77χρονου επιχειρηματία στην «Espresso» για τα όσα του καταλογίζει η πρώην γειτόνισά του.

Το… φέσι

Οσο για το περιβόητο «φέσι» στην ΕΥΔΑΠ, λέει: «Οσο ζούσε στο σπίτι η κυρία Σταμάτη, ο λογαριασμός του νερού ερχόταν πότε 1.200 ευρώ, πότε 900 ευρώ. Οταν σφραγίστηκε το σπίτι, το νερό ερχόταν μόνο 30 ευρώ. Από τα 1.200 ευρώ, εγώ πλήρωνα τα 2/3 και αναγκάστηκα να βάλω νέο ρολόι» σημειώνει με νόημα ο επιχειρηματίας, καταλήγοντας ότι θα απαντήσει με εξώδικο: «Οταν έλαβα το εξώδικο θύμωσα. Με κατηγορεί ότι θέλω να της πάρω το σπίτι με πλειστηριασμό. Μακάρι να είχα τα λεφτά. Εγώ δεν μπορώ να συντηρήσω το δικό μου σπίτι τώρα με τους φόρους». Δεν είναι όμως μόνο τα πέντε χρόνια της συγκατοίκησης με το πρώην υπουργικό ζεύγος, τα οποία θα θυμάται σε όλη του τη ζωή ο κ. Χαρίτος, καθώς μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τα υποβρύχια ο 77χρονος επιχειρηματίας έπρεπε να αντιμετωπίσει και τους κάθε λογής… περίεργους! «Η περιοχή μας έχει γίνει αξιοθέατο. Δεν μπορούμε να βγούμε χωρίς να μας ρωτήσουν κάτι. Αν έρθετε στην Αρεοπαγίτου, θα δείτε ότι ο κόσμος έρχεται γι’ αυτό. Εχει κόσμο από κάτω και βλέπει» τονίζει ο 77χρονος επιχειρηματίας, περιγράφοντας τις σκηνές με τα πούλμαν που σταματούν μπροστά από το σπίτι και τους ξεναγούς που αφηγούνται στους τουρίστες την αμαρτωλή… ιστορία του σπιτιού.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....