Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Πυρ και μανία με Χρυσικάκο ο Παπαμιχαήλ

Μέσω του Facebook απάντησε σε όσα είπε ο ηθοποιός για τη μητέρα του ο γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη.

O γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν θέλει κανείς να… πιάνει στο στόμα του το όνομα της μητέρας του! Ειδικά όταν πρόκειται για τόσο αρνητικά σχόλια σαν κι αυτά που έκανε ο Τάκης Χρυσικάκος για την αείμνηστη εθνική σταρ, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ γίνεται έξαλλος και επιστρέφει πίσω τα… φαρμακερά βέλη.

Πριν από λίγες μέρες  Τάκης Χρυσικάκος σε συνέντευξή του ανέφερε -μεταξύ άλλων- τη γνώμη του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που έφυγε από τη ζωή το 1996 προσβεβλημένη από καρκίνο. «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήταν ευτυχισμένη. Το μόνο που την ενδιέφερε ουσιαστικά ήταν να διατηρήσει αυτή την πρωτιά που είχε, ανεξάρτητα από την ηλικία. Αυτό είναι οδυνηρό. Το πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο. Τον θάνατό της…» δήλωσε ο ηθοποιός στο ΤV Menu αφήνοντας άφωνους πολλούς φανατικούς θαυμαστές της αξέχαστης Αλίκης, που διέκριναν στο σχόλιο του μια κακία, μια και μιλούσε για τον θάνατο ενός ανθρώπου. Εκείνος όμως που έγινε πυρ και μανία με τα λεγόμενα του Χρυσικάκου είναι ο γιος της Βουγιουκλάκη, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebok τα εξής: «Εσείς πού ξέρετε αν ήταν ευτυχισμένη ή όχι η Αλίκη; Επιτρέψτε μου να ξέρουμε καλύτερα από εσάς εάν ήταν ή όχι. Τέλος οδυνηρό δεν ήταν που έφυγε με την πρωτιά, οδυνηρό είναι που εσείς, κατά δήλωσή σας, δεν είχατε / έχετε να φάτε». Και για όσους δεν κατάλαβαν τι ακριβώς εννοούσε ο Παπαμιχαήλ με το σχόλιό του «δεν είχατε να φάτε», θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Τάκης Χρυσικάκος σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του, στο entertv, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ηταν πολύ δύσκολη εποχή για εμένα. Μέχρι να βρω δουλειά υπήρχαν στιγμές που δεν είχα να φάω. Μετά τον στρατό αποφάσισα να μείνω μόνος μου. Δούλευα στο Θέατρο Τέχνης, σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο κόσμος με αναγνώριζε κι εγώ έπαιρνα το τρόλεϊ για να πάω σπίτι μου. Τις περισσότερες φορές είχα χρήματα μόνο για να πάρω ένα σουβλάκι να φάω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι οι φίλοι μου πολλές φορές με βοηθούσαν για να μπορέσω να επιβιώσω».

Η αλήθεια είναι πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ τον τελευταίο καιρό ασχολείται πολύ με την καλλιτεχνική κληρονομιά της μητέρας του και, όπως έχουμε γράψει, ετοιμάζει μια ενδιαφέρουσα έκθεση με κοστούμια της, που θα περιοδεύσει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Ο ίδιος σε όλες τις συνεντεύξεις του δηλώνει περήφανος που είναι γιος της, ενώ πριν από μερικούς μήνες άνοιξε στο Facebook μια σελίδα που είναι αφιερωμένη στη μνήμη της.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...