«Αγγελοι με έσωσαν από βέβαιο θάνατο»

Το ευχαριστώ της Τζένης Βάνου στους τους ανθρώπους που την αγκάλιασαν, τη βοήθησαν και γλίτωσαν τη ζωή της.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά της εκφράζει η Τζένη Βάνου στον γιατρό αλλά και στο νοσοκομείο, που ανέλαβαν ανιδιοτελώς την εγχείρηση και τη νοσηλεία της. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μέσω της «Espresso» (δημοσιοποίησε το πρόβλημά της ευαισθητοποιώντας πολύ κόσμο, ο οποίος στη συνέχεια της έδειξε την αμέριστη αγάπη του) τονίζει: «Δεν θα ζούσα αυτή τη στιγμή, αν δεν με αγκάλιαζαν και δεν με φιλοξενούσαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι…»

Οταν η Τζένη Βάνου διαπίστωσε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας στον λάρυγγα, κάποιος στενός της φίλος της συνέστησε να επισκεφτεί τον διακεκριμένο καθηγητή χειρουργό Σπύρο Παπασπύρου, ο οποίος κρίθηκε ο ιδανικός να αναλάβει την περίπτωσή της: «Το πρώτο πράγμα που είπα τηλεφωνώντας στον κύριο Παπασπύρου ήταν ότι ασφάλειά μου είναι ο ΕΟΠΠΥ και πως δεν είχα τη δυνατότητα να τον πληρώσω. “Ελάτε από δω να σας εξετάσω” μου απάντησε με πολλή ευγένεια και αγάπη» εξομολογείται στην «Espresso». «Πράγματι, πήγα στο ιατρείο του, με εξέτασε δωρεάν με τα τελευταίου τύπου μηχανήματα που διαθέτει και μου είπε: “Πρέπει αμέσως να χειρουργηθείτε”. Εγώ πάλι του εξήγησα ότι δεν μπορώ να πληρώσω ιδιωτικό νοσοκομείο κι εκείνος σε δύο κιόλας μέρες με ενημέρωσε από το νοσοκομείο “Υγεία”, στο οποίο χειρουργεί, ότι αποφάσισε να μου προσφέρει όλα τα έξοδα της επέμβασης, τιμής ένεκεν! Συγκινήθηκα τόσο πολύ από τη στάση αυτών των ανθρώπων που με έπιασαν τα κλάματα. Γιατί η αλήθεια είναι πως αυτοί ήταν τελικά οι… άγγελοί μου, χωρίς αυτούς θα είχα πεθάνει!» Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η Τζένη Βάνου χειρουργήθηκε με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σήμερα στον τομέα της ρομποτικής χειρουργικής, ενώ για τη νοσηλεία της στο συγκεκριμένο νοσοκομείο -αν την πλήρωνε- θα έπρεπε να δώσει 10.000 ευρώ.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια αυτή την περίοδο κάνει ακτινοβολίες και η κατάσταση της υγείας της πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο: «Και μόνο ότι μπορώ και μιλάω είναι για εμένα πάρα πολύ σημαντικό» συνεχίζει. «Προλάβαμε έναν καρκίνο που απείχε ελάχιστα χιλιοστά από τις φωνητικές μου χορδές. Καταλαβαίνετε ότι αν δεν είχα τη μεγάλη τύχη και ευλογία από τον Θεό να χειρουργηθώ με τη μέθοδο της ρομποτικής, υπήρχε κίνδυνος για τον λάρυγγά μου… Γι ΄αυτό λοιπόν από τα βάθη της ψυχής μου θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου και όλους τους συνεργάτες, αλλά και τη διοίκηση του νοσοκομείου. Να τους έχει ο Θεός καλά!». Η Τζένη Βάνου ευχαριστεί και την εφημερίδα μας που αντιμετώπισε το πρόβλημά της με τρόπο ο οποίος συνέβαλε στο να γίνει γνωστό το πρόβλημά της με τον πρέποντα σεβασμό.

 ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ