Μπλόκο σε κύκλωμα (αντρικού) trafficking στη Ρουμανία!

Πελάτες ήταν Γερμανοί ομοφυλόφιλοι που πλήρωναν όσο-όσο για να ικανοποιηθούν.

Το δόλωμα ήταν ο αθλητισμός, είτε αυτός αφορούσε πυγμαχία είτε άλλα «αντρικά» αθλήματα. Πίσω όμως απ’ αυτό βρισκόταν μια οργανωμένη επιχείρηση που «πουλούσε» άντρες, νέους στην πλειονότητά τους, αλλά ακόμα και παιδιά, σε εύπορους Γερμανούς ομοφυλόφιλους οι οποίοι ήθελαν παρέα στα σεξουαλικά τους φετίχ και ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν όσο-όσο προκειμένου να αποκτήσουν ένα «σκλάβο» που δεν θα τους έλεγε ποτέ «όχι», ό,τι κι αν του ζητούσαν.

Η επιχείρηση, σύμφωνα με την εισαγγελία της Κραϊόβα που ήδη έχει προχωρήσει σε τουλάχιστον τρεις συλλήψεις, είχε ξεκινήσει το 2009 και μέχρι τώρα, οπότε εξαρθρώθηκε, τα μέλη της είχαν καταφέρει να εκμεταλλευτούν περισσότερους από διακόσιους ανθρώπους, τους οποίους έστειλαν σε πελάτες στη Γερμανία. Τα περισσότερα θύματα μεταφέρονταν στο Βερολίνο και τις γύρω περιοχές, όπου το κύκλωμα είχε αναπτύξει δράση. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εισαγγελίας της ρουμανικής πόλης, το δίκτυο αποτελούσαν Ρουμάνοι και Γερμανοί, οι οποίοι εκτιμάται ότι κατάφεραν να κερδίσουν περισσότερα από 115.000 ευρώ από την παράνομη δράση τους μόνο κατά την πρώτη διετία.

Οι τρεις συλληφθέντες από τις αρχές ασφαλείας της Κραϊόβα κατηγορούνται ότι εντόπιζαν και μετέφεραν στη Γερμανία αποκλειστικά και μόνο άντρες, με σκοπό να συνάψουν σεξουαλικές σχέσεις επί πληρωμή με Γερμανούς. Τα θύματα χρησιμοποιήθηκαν επίσης για την παραγωγή ταινιών πορνογραφικού περιεχομένου, οι οποίες διακινούνταν κυρίως μέσω Διαδικτύου σε πελάτες του κυκλώματος. Ηδη στην εισαγγελία έχουν πάει οικειοθελώς ή με εντολή -ή έχουν προσαχθεί για να καταθέσουν- περίπου πενήντα άτομα, ενώ στην υπόθεση προσφέρουν τη συνδρομή τους και οι γερμανικές δικαστικές αρχές. Μόνο χθες Ρουμάνοι αστυνομικοί έκαναν έρευνα σε δέκα σπίτια, στα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισαν άτομα που ήταν έτοιμα να μεταφερθούν στη Γερμανία αλλά και μέλη της σπείρας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ