Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο Σαλίνο «υποκλίνεται» στον Κώστα Μήτρογλου

Τι λέει ο Βραζιλιάνος για τον συμπαίκτη του και τη μεταγραφή του στον Πειραιά.

Το καπέλο στον Κώστα Μήτρογλου έβγαλε ο Λεάντρο Σαλίνο. Μιλώντας στην «Ο’ Τempo» ο Βραζιλιάνος μπακ τον χαρακτήρισε πολύ μεγάλο επιθετικό και υποστήριξε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ό,τι μπορούν για να γράψουν ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλωστε παραδέχτηκε ότι ενώ είχε την επιλογή να ανανεώσει με την Μπράγκα, προτίμησε τον Ολυμπιακό επειδή συμμετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. «Προτού αποφασίσω ήθελα να μάθω την ιστορία του συλλόγου και φυσικά αν έχει επηρεαστεί από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, όμως δεν έχει αγγίξει τον Ολυμπιακό. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, ο κόσμος της είναι φανταστικός. Επίσης, η σύζυγός μου είναι χαρούμενη που μένουμε εδώ, η ζωή είναι ωραία, υπάρχει καλό φαγητό, όμορφες παραλίες και ζεστός καιρός. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πανηγυρίσει πρωταθλήματα κάθε χρόνο. Αναφορικά με το ευρωπαϊκό στοίχημα του Ολυμπιακού ο Βραζιλιάνος είπε ότι η Παρί Σαν Ζερμέν είναι το φαβορί για την πρώτη θέση. «Εχει επενδύσει πολλά λεφτά σε ποδοσφαιριστές, όμως όλα πρέπει να αποδειχθούν στο γήπεδο. Εμείς, η Μπενφίκα και η Αντερλεχτ θα παλέψουμε στα ίσα. Οι άλλες δύο ομάδες είναι πολύ καλές, αλλά εμείς έχουμε φιλοδοξίες και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση και να γράψουμε ιστορία».

Ο πρώην παίκτης της Μπράγκα θα κάνει αύριο την τέταρτη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, ο Μανιάτης, που θα μπορούσε να παίξει (και) ως δεξί μπακ, μάλλον θα είναι μέσα στους (διεθνείς) παίκτες που σκέφτεται να ξεκουράσει ο Μίτσελ εν όψει της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ. Υποψήφιοι για «ανάσες» είναι ακόμη ο Μήτρογλου, ο Βάις και ο Κάμπελ, ενώ ο Εντινγκά διεκδικεί θέση βασικού. Με το ανακάτεμα της τράπουλας από τον Ισπανό ίσως ανοίξει θέση στην ενδεκάδα και για τον Μασάντο!

Η Παρί χωρίς τον Παστόρε

Με μια σημαντική απουσία ενδέχεται να έρθει στην Αθήνα η Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, ο Χαβιέ Παστόρε είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφού δεν ξεπέρασε ακόμη τον τραυματισμό του από το φιλικό της περασμένης Παρασκευής με την Κρετέιγ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός χτύπησε στον μηρό και είναι απίθανο να προλάβει το αποψινό ματς με την Μπορντό. Αμφίβολος θεωρείται ο Ζερεμί Μενέζ, ο οποίος υπεβλήθη πρόσφατα σε μικροεπέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Ο Γάλλος εξτρέμ δύσκολα θα ταξιδέψει στην Ελλάδα. «Οφείλουμε να πάμε στο παιχνίδι με την Μπορντό, όπως και σε αυτό με τον Ολυμπιακό. Δηλαδή με πολύ μεγάλη προσοχή, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα για το αποτέλεσμα» υπογράμμισε χθες ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...