Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο πατέρας Παύλος με την «Αλίκη στο Ναυτικό» και άλλα χιουμοριστικά...

Ο πατήρ Παύλος έχει γίνει viral στο TikTok, ανεβάζοντας...

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Το… ζώδιο του εργοδότη φέρνει αύξηση στον μισθό σας

❱❱ Εξυπνες συμβουλές από τον αστρολόγο του Χόλιγουντ 
❱❱ Ο αστρολογικός χάρτης του αφεντικού «κρύβει» νέα έσοδαΟσοι ονειρεύονται αύξηση καλό θα ήταν να μελετήσουν τον αστρολογικό χάρτη του αφεντικού τους, υποστηρίζει γνωστός αστρολόγος του Χόλιγουντ, ο οποίος αποκαλύπτει ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ζητήσει ένας εργαζόμενος αύξηση των αποδοχών του ανάλογα με το ζώδιο του αφεντικού.

Ο Νίκολας Αουγιούλα, τον οποίο συμβουλεύονται πολλοί celebrities, μιλώντας στην «Daily Mail» προτείνει σε όσους έχουν αφεντικό Κριό να είναι ευθείς στο αίτημά τους.

Ο Κριός είναι γεννημένος ηγέτης και παίρνει γρήγορες αποφάσεις, γι’ αυτό εκτιμά την ευθύτητα. 

Ο Ταύρος, από την άλλη, το σκέφτεται πολύ πριν αποφασίσει. Γι’ αυτό όποιος θέλει να ζητήσει αύξηση οφείλει να οπλιστεί με υπομονή, για να μπορέσει να περιμένει ακόμη και μήνες, προκειμένου να λάβει την απάντηση, περίοδο κατά την οποία ο αστρολόγος συστήνει στον εργαζόμενο να μη γίνει «φορτικός».

Επιμονή

Αντίθετα, επίμονος θα πρέπει να είναι κανείς με τους εργοδότες Διδύμους, όχι όμως ζητώντας συνεχώς αύξηση, αλλά αναδεικνύοντας την ποιότητα της εργασίας του μέσα από τη θέση ευθύνης που κατέχει σε μια astrologosομάδα. Τους Καρκίνους καλύτερα να τους… γλυκάνει κανείς, προσφέροντάς τους συχνά γλυκίσματα, σοκολάτα και μπισκότα πριν ζητήσει αύξηση,καθώς τα αφεντικά αυτού του ζωδίου θέλουν οι εργαζόμενοί τους να τους νοιάζονται.

«Ικανοποιήστε τον εγωισμό τους και εξηγήστε τους πόσο υπέροχο είναι να εργάζεστε για έναν τόσο σπουδαίο επικεφαλής» προτρέπει ο αστρολόγος όσους έχουν αφεντικό Λέων.

Οσοι δουλεύουν για Παρθένο καλό θα ήταν να στείλουν το αίτημά τους γραπτώς, αναφέροντας για ποιους λόγους πιστεύουν ότι αξίζουν την αύξηση και, όταν αποδείξουν με τη δουλειά τους ότι όντως την αξίζουν, θα λάβουν απάντηση. «Στον Ζυγό αρέσει να… αρέσει, γι’ αυτό κάν’ τε τον να νιώσει σαν να ήταν ο καλύτερος φίλος σας» λέει ο Αουγιούλα, προσθέτοντας ωστόσο ότι, ακόμη και αν θέλει να δώσει αύξηση, ο Ζυγός θα είναι αναποφάσιστος για το ύψος της.

Παρουσίαση πλάνου

Το αφεντικό Σκορπιός θέλει να βλέπει τον εργαζόμενο να φεύγει τελευταίος από τη δουλειά και μαζί με το αίτημα για αύξηση να του παρουσιάσει στατιστικά στοιχεία από την ανοδική πορεία της εταιρίας. Τον Τοξότη, από την άλλη, ο αστρολόγος προτείνει να τον πάει κανείς για τένις και να τον αφήσει να κερδίσει, ενώ ο Αιγόκερως θα εντυπωσιαστεί αν του παρουσιαστεί πλάνο με το οποίο η εταιρία του θα εξοικονομήσει χρήματα.

Στον Υδροχόο ο Αουγιούλα συμβουλεύει τους εργαζομένους να στείλουν e-mail με όλες τις πρωτότυπες, δημιουργικές ιδέες που είχαν και εφαρμόστηκαν από την εταιρία, ενώ οι Ιχθύες εκτιμούν ιδιαίτερα όταν τους παρουσιάζονται οι μικρές λεπτομέρειες πάνω στη δουλειά, τις οποίες κανείς άλλος δεν πρόσεξε, εκτός από τον εργαζόμενο που ζητάει την αύξηση.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...