Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Προπονήθηκαν στη… γούρικη ταβέρνα τους

Ο Λίνεν επέλεξε τον δικό του τρόπο για να φτιάξει την ψυχολογία της ομάδας.

Αντίστροφα έχουν αρχίσει να μετράνε στην ΑΕΚ πια για τον… τελικό με τη Βέροια. Ο Λίνεν σε μια προσπάθειά του να φτιάξει το κλίμα στην ομάδα οδήγησε χθες τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του στη… γούρικη ταβέρνα της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου έχουν φάει ξανά πριν από αγώνα και τους πήγε καλά!

Οι «κιτρινόμαυροι» απόλαυσαν τα ψητά και τα απαραίτητα συνοδευτικά τσουγκρίζοντας τα ποτήρια τους και δίνοντας ταυτόχρονα υπόσχεση νίκης στο ματς με τη Βέροια, που θα κρίνει κατά πολύ το μέλλον του «Δικεφάλου» στην κατηγορία. Το κλίμα ήταν καλό και επικρατεί η πίστη ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα παρουσιαστούν αντάξιοι των προσδοκιών και θα επιτύχουν αύριο τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το τρίποντο στο ΟΑΚΑ.

Μελανό συμβάν πάντως σε αυτό το οικογενειακό χάπενινγκ ήταν η επιλογή του Φουρτάδο να μην παρευρεθεί στο τραπέζι. Εθεσε άλλη μία φορά εαυτόν εκτός τμήματος και μάλιστα χθες, που ήταν και η ημέρα των γενεθλίων του! Στα Σπάτα ουδείς αντιλήφθηκε το πρωί ότι ο Αφρικανός γιόρταζε. Δεν είπε το παραμικρό, ούτε πήγε γλυκά.  Γενικότερα δεν έκανε τίποτε για να δώσει ένα στίγμα και να ακούσει ευχές. Οι «κιτρινόμαυροι» το αντιλήφθηκαν αρκετά αργότερα (προφανώς από το Facebook). Απορούσαν με αυτές τις επιλογές του Φουρτάδο και δεν μπορούσαν να εξηγήσουν και να κατανοήσουν την τόσο απόμακρη στάση του…

Oσον αφορά τις αγωνιστικές σκέψεις του Λίνεν, εν όψει Βέροιας, είναι ξεκάθαρο πως επιστρέφει σε ρόμβο. Στην άσκηση τακτικής επαναφέρει το 4-4-2 χρησιμοποιώντας στην άμυνα τους Βλάχο (δεξιά) Κουτρουμπή, Μπουγαΐδη, Τσουμάγκα (αριστερά), στο κέντρο τους Μητρόπουλο (αμυντικό χαφ), Κορδέρο (δεξιά), Ρίκκα (αριστερά), Γκερέιορ (δεκάρι) και μπροστά τους Φούντα και Πετρόπουλο.

Ο τελευταίος πήρε κανονικά μέρος χθες στο πρόγραμμα και δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα, οπότε υπολογίζεται από τον προπονητή του. Μάλιστα δείχνει «ζεστός», αφού στο δίτερμα πέτυχε και τα δύο γκολ των «βασικών» στη νίκη τους 2-0 επί των «αναπληρωματικών». Καλά είναι και ο Μπουγαΐδης που ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα.

Στην ομιλία του ο Γερμανός είπε στους ποδοσφαιριστές του: «Η Βέροια είναι μια ομάδα που θα έρθει στο ΟΑΚΑ για να παίξει το ίδιο στιλ ποδοσφαίρου που θέλουμε να παίξουμε κι εμείς. Παίζει δυναμικό και επιθετικό παιχνίδι, και προσπαθεί να επιβληθεί επιθετικά στον αντίπαλο. Θα πρέπει να μην την αφήσουμε να το κάνει αυτό και να επιβάλουμε εμείς το δικό μας παιχνίδι. Για να πετύχουμε θα πρέπει να πιέσουμε στο κέντρο. Πιστεύω ότι εκεί θα κριθεί η αναμέτρηση».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ


Του ζητούν τα …νοίκια

Εξώδικο έφτασε αυτές τις μέρες στον Γιώργο Κατίδη, λόγω των απλήρωτων ενοικίων της ΠΑΕ ΑΕΚ στον ιδιοκτήτη της κατοικίας όπου διαμένει ο νεαρός ποδοσφαιριστής. Το ίδιο πάντως αναμένεται να συμβεί σύντομα και με άλλους «κιτρινόμαυρους», αν δεν βάλει η διοίκηση το χέρι στο ταμείο για να πληρώσει τα χρέη της προς τους ιδιοκτήτες (τέσσερις και πέντε μήνες οφειλές). Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως οι Ανάκογλου, Φουρτάδο και Κουρέλλας βρίσκονται ακριβώς στην ίδια μοίρα…

Γ.Μ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...