Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Σφαίρα» πάει… η κόντρα Περρή – Αρναούτογλου!

Οι σπόντες δίνουν και παίρνουν μεταξύ των δύο αντρών, που συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους.

Οχι μόνο δεν σβήνει η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Βαγγέλη Περρή, αλλά μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο έντονη! Ολα ξεκίνησαν με τη  κριτική του Βαγγέλη Περρή, σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο έντυπο, προς τον Γρηγόρη. Αυτή ήταν η αιτία που άναψε η «φωτιά» μεταξύ των δύο παρουσιαστών.

«Ηταν πάρα πολύ χαριτωμένο που έβλεπες τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, παλικαράκι στα 25 του χρόνια, να πηγαίνει σαν το κατσίκι πάνω στα βουνά. Είχε μια φρεσκάδα», δήλωσε ο Βαγγέλης Περρής στο περιοδικό «ΕΓΩ» της περασμένης εβδομάδας και συνέχισε: «Αν περάσουν τα χρόνια και κυνηγάς τη φρεσκάδα (που, πλέον δεν έχεις), δημιουργεί την ίδια εντύπωση που δημιουργείται όταν βλέπεις κάποιους 60άρηδες που ήταν εραστές στα 30 τους και χρησιμοποιούν ακριβώς τα ίδια παλιομοδίτικα κόλπα. Ο Αρναούτογλου μου δίνει την εντύπωση ότι πολλές φορές κυνηγάει… τον εαυτό του. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μας δείξει τον νέο του εαυτό, ο οποίος είναι σίγουρο ότι έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Η συσκευασία στο νέο “κορμί – εικόνα”, αντίληψη του παλιού Γρηγόρη, είναι μια μεγάλη αντίφαση που δεν ξέρω πώς θα την ξεπεράσει ο ίδιος. Την ξεπετάει προφανώς με δουλειά, γιατί είναι δουλευταράς, αλλά θα έπρεπε να σταματήσει να κυνηγάει έναν εαυτό που πλέον ανήκει στο παρελθόν».

Φυσικά, ο Αρναούτογλου «σήκωσε αμέσως το γάντι» και απάντησε στην κριτική που του άσκησε φανερά ενοχλημένος, λέγοντας πως ο Περρής φτάνει τα 60 και λέει και κάνει ακόμη τα ίδια πράγματα και πως όλη αυτή η στάση του πηγάζει από το γεγονός πως ο ίδιος πήρε την εκπομπή του Βαγγέλη στον Σφαίρα αμέσως όταν αποχώρησε εκείνος.

Τα… μικρογεύματα

Αυτό ήταν κάτι που δεν θα άφηνε με τίποτα ασχολίαστο ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος αντί να σταματήσει εκεί την κόντρα, συνέχισε ακόμη πιο έντονα τον «πόλεμο»: μέσα από το  δελτίο ειδήσεων του Star και ντυμένος σαν… γέρος έριξε τα καρφάκια του. Και συνέχισε με το ίδιο θέμα χτες το πρωί μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που έχει με την Ελενα Παπαβασιλείου στον σταθμό Δρόμος, λέγοντας με το ιδιαίτερο χιούμορ του: «Α! Βλέπω εδώ το μήνυμα ενός ακροατή. “Βαγγέλη, πες κάτι για τον Αρναούτογλου να γελάσουμε…” λέει εδώ ο φίλος. Θα πω, λοιπόν, ότι ο Αρναούτογλου τα έχει όλα μικρά». Οταν η Ελενα του είπε ότι «Βαγγέλη, το χοντραίνεις», εκείνος απάντησε: «Μα, τα Γρηγόρης Μικρογεύματα εννοώ. Που τα έχουν όλα μικρά» και κάπως έτσι τελείωσε η συζήτηση.

Λίγο μετά δόθηκε και συνέχεια από τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή, θυμίζοντας στους ακροατές την εκπομπή «Πολύ την Κυριακή» που είχε κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Mega, μέσω της οποίας έδινε δώρο ένα ταξίδι στο Διάστημα, λέγοντας: «Βγήκε και μίλησε ο άνθρωπος που είχε κερδίσει το ταξίδι και είπε πως ακόμη περιμένει να πάει. Το ταξίδι δεν έγινε ποτέ!»

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....