Ηρθαν τα νέα “αόρατα” – πανίσχυρα ακουστικά βαρηκοΐας!

Από την Oticon Δανίας στην Akoustica Medica.

Μέχρι σήμερα τα μικροσκοπικά ακουστικά βαρηκοΐας είχαν την δυνατότητα να εφαρμόζονται σε ανθρώπους που έγκαιρα είχαν αντιληφθεί την απώλεια ακοής και είχαν καταφέρει να δώσουν άμεση λύση πριν αυτή επιδεινωθεί, χρησιμοποιώντας μικροσκοπικά ακουστικά βαρηκοΐας που εφαρμόζονται μέσα στον ακουστικό πόρο και είναι εντελώς αθέατα.

Τι γίνεται όμως με όσους καθυστέρησαν να αντιληφθούν την δυσκολία ακοής και κατά συνέπεια καθυστέρησαν να δώσουν λύση?   

Τα καταπληκτικά νέα μας έρχονται από την Oticon Δανίας  καθώς παρουσίασε τα νέα πανίσχυρα μικροσκοπικά ακουστικά που μπορούν πλέον και εφαρμόζονται  σε 9 στους 10 ανθρώπους με δυσκολία ακοής.  Στόχος της Oticon είναι να δώσει την δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους με δυσκολία ακοής να ζήσουν μία σύγχρονη ζωή με λιγότερους περιορισμούς.  Τα νέα ακουστικά προσφέρουν απόλυτη διακριτικότητα,  προσφέρουν ήχο μοναδικό και κρυστάλλινο, είναι ιδανικά για να φοράει κανείς πολλές ώρες μέσα στην ημέρα χωρίς να  κουράζουν, είναι απλά και  εύκολα στη χρήση  – απλά φορέστε τα και ξεχάστε ότι είναι στα αυτιά σας. Η ενδοκαναλική τοποθέτησή τους τα καθιστά αόρατα στο βλέμμα όταν φοριούνται – κανείς δεν θα ξέρει ότι τα φοράτε. Επίσης η τοποθέτησή τους εκμεταλλεύεται την φυσιολογική κατευθυντικότητα του πτερύγιου με αποτέλεσμα να προσφέρουν  την καλύτερη δυνατή αντίληψη της κατεύθυνσης των ήχων. Τέλος λόγω της εγγύτητας του μεγαφώνου με την τυμπανιαία μεμβράνη χρειάζονται μικρότερη ένταση με αποτέλεσμα να μην κουράζουν σε καθημερινή πολύωρη χρήση.     

Εάν σας έχουν πει στο παρελθόν ότι ο βαθμός της απώλειας της ακοής σας δεν επιτρέπει να φορέσετε μικροσκοπικό ακουστικό ή αν το μικροσκοπικό ακουστικό που έχετε δεν σας καλύπτει πια τότε το νέο ακουστικό της Oticon σας ενδιαφέρει! Θα βρείτε τα νέα μικροσκοπικά SUPER POWER ακουστικά βαρηκοΐας της Oticon Δανίας στην Akoustica Medica.

Kαλέστε χωρίς χρέωση στο 800 11 65000 για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τα νέα ακουστικά. Όσοι επιθυμούν θα μπορέσουν να δοκιμάσουν ακουστικά της Oticon Δανίας δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ