Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

Ενοχλητικές οι ατάκες Λίνεν

Μπουγαΐδης και Κατίδης δεν άντεξαν την κριτική του Γερμανού για την απόδοσή τους.

Του Λίνεν δεν του φτάνουν οι γκρίνιες στα αποδυτήρια για τις πληρωμές που… δεν γίνονται, έχει πλέον να αγχώνεται και για τους παρεξηγημένους ποδοσφαιριστές του! Σε αυτή την κατηγορία λοιπόν βρίσκονται ξεκάθαρα από χθες το πρωί οι Κατίδης και Μπουγαΐδης. Οχι βέβαια πως τα πήγαιναν καλά με τον προπονητή τους οι δύο συγκεκριμένοι. Αλλά μετά και τα χθεσινά, είναι αυτό που λέει ο λαός «ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος»!

Οι δηλώσεις λοιπόν του Γερμανού τεχνικού ενόχλησαν τους δύο παίκτες και τον εκπρόσωπό τους κ. Καρασαββίδη. Τι είπε ο Λίνεν; Για τον νεαρό αμυντικό ανέφερε πως στη φάση του πρώτου γκολ του Πλατανιά λειτούργησε άπειρα («όταν βλέπεις τον αντίπαλο να σηκώνεται για κεφαλιά, πηγαίνεις κατευθείαν πάνω στην μπάλα, ούτε τον κοιτάς, ούτε τον… χαϊδεύεις»), ενώ για τον επιθετικό του τόνισε πως σούταρε σαν… δεκαέξι χρόνων μωρό, χαλώντας μια πολύ ωραία προσπάθεια των συμπαικτών του. Αυτές οι ατάκες ήταν που έριξαν λάδι στη φωτιά. Ο Λίνεν, θυμίζουμε, έχει τσακωθεί ουκ ολίγες φορές με τον Κατίδη λόγω των πειθαρχικών παραπτωμάτων του τελευταίου. Θυμίζουμε επίσης πως ο Μπουγαΐδης είχε κάνει παράπονα για τη μη χρησιμοποίησή του από τη μέρα που ήρθε ο Γερμανός και είχε ζητήσει τον Ιανουάριο να φύγει και να πάει στην Ιταλία απ’ όπου είχε προτάσεις.

Ο Δημητρέλος μίλησε χθες με τον μάνατζερ των δύο παικτών και ζήτησε να μην τραβούν με το παραμικρό το σκοινί στα άκρα. Υποστήριξε τον Λίνεν λέγοντας πως προπονητής είναι και μπορεί να πει και μια κουβέντα παραπάνω, αλλά το θέμα είναι ότι για μία ακόμη φορά οι δύο αυτοί παίκτες θέτουν ζητήματα στα αποδυτήρια και την ΠΑΕ. Αλλωστε, επί τη ευκαιρία, ο μάνατζέρ τους υπενθύμισε το δικαίωμα προσφυγής που έχουν, λόγω των οφειλομένων της διοίκησης του «Δικεφάλου».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ


 

Ο Δημητρέλος νίκησε (ξανά) την εφορία

 Τα κατάφερε για μία ακόμη φορά ο Ανδρέας Δημητρέλος και η ΑΕΚ σφράγισε εισιτήρια, παρά τα δεδομένα οικονομικά ζητήματα που έχει με την εφορία. Ετσι, κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή η Ενωση θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της και μάλιστα τα εισιτήρια έχουν τεθεί ήδη από χθες σε κυκλοφορία. Οι τιμές τους είναι 10, 15, 20, 30 και 75 ευρώ.

– Πειθαρχική δίωξη άσκησε χθες ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς κατά του Γιάννη Καραλή για τις τοποθετήσεις του μετά την αναμέτρηση με τον Πλατανιά, όπου είχε χαρακτηρίσει «επικίνδυνο» και «αδίστακτο» τον ρέφερι Ιωαννίδη, εξαιτίας του πέναλτι που καταλόγισε σε βάρος του. Αναμένεται τιμωρία του αμυντικού της Ενωσης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...