Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Πυρετός στο νησί των ιπποτών

Η hot τραγουδίστρια και μοντέλο Μαρίνα Σάζη επιλέχτηκε για την 1η Διεθνή Εβδομάδα Μόδας που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο.

22569859Ξέρει να βάζει… φωτιές από τα stage μέχρι τις πασαρέλες αλλά και να εστιάζει με τον φακό της σε ωραίες εικόνες. Η Μαρίνα Σάζη έχει πολλά ταλέντα: είναι performer, γράφει τραγούδια, ασχολείται με το μόντελινγκ και τον τελευταίο χρόνο έχει παθιαστεί με τη φωτογραφία. 

Παρόλο που ξεκίνησε ως μοντέλο το ταξίδι της στον θαυμαστό κόσμο της showbiz, πλέον οι εμφανίσεις της στο catwalk είναι επιλεκτικές. Δεν θα μπορούσε όμως να λείπει από την 1η Διεθνή Εβδομάδα Μόδας που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, με τη συμμετοχή σχεδιαστών από την Ευρώπη, την Αμερική και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η Μαρίνα είναι ένα από τα τέσσερα μοντέλα που επιλέχτηκαν από την Ελλάδα για να πάρουν μέρος στις επιδείξεις του Rhodes Fashion Week, το οποίο θα διεξαχθεί την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, με τη σφραγίδα της f-cooperation στη διοργάνωση. «Θα είναι σίγουρα κάτι πολύ ενδιαφέρον» λέει η ίδια μιλώντας στην «Espresso».

Στον χώρο της μουσικής πάντως μπήκε εντελώς τυχαία. «Δεν ήξερα πως είχα δυνατότητες στο τραγούδι. Εντάξει, όταν ήμουν μικρή χοροπηδούσα μπροστά στον καθρέφτη με μια βούρτσα στο χέρι, αλλά μέχρι εκεί» συνεχίζει. Το ταλέντο της ανακαλύφτηκε τυχαία όταν βρέθηκε κάποια στιγμή στο στούντιο μαζί με έναν τραγουδιστή ο οποίος της ζήτησε να πει ένα τραγούδι. «Ντρεπόμουν, δεν το κρύβω, αλλά προφανώς τα πήγα καλά. Ετσι μπήκα στη δουλειά. Στην αρχή ήταν δύσκολα γιατί υπήρχε κακία και ρατσισμός απέναντί μου, αλλά πλέον τα έχω ξεπεράσει αυτά. Ωστόσο την πρώτη φορά που εμφανίστηκα σε stage είχα τόσο άγχος που ξέχασα τα λόγια μου» θυμάται. 

Η εμπειρία ήρθε με τα χρόνια. Αυτήν τη στιγμή η Μαρίνα Σάζη μετράει περισσότερα από 400 live. Μεταξύ αυτών και μία συναυλία του Snoop Dog το 2011 στη Στοκχόλμη, όπου εμφανίστηκε ως support τραγουδίστρια μαζί με άλλους καλλιτέχνες. «Ο άνθρωπος είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης και πολύ οργανωτικός. Παρά την τεράστια επιτυχία του, του αρέσει να κάνει χαβαλέ με όλους» λέει για τον σταρ της hip hop σκηνής.

Το τελευταίο hit της Μαρίνας με τίτλο «I need your love tonight» ακούγεται δυνατά στα κλαμπ, ενώ πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει και ένα καινούργιο τραγούδι της, χορευτικό και ξεσηκωτικό – όπως έχει συνηθίσει τους fans της. Οσο για τα προσωπικά της; «Δεν με πλησιάζουν εύκολα οι άντρες» εκφράζει το παράπονό της. «Με πλησιάζουν αυτοί που δεν θέλω» συμπληρώνει γελώντας και επιχειρεί να σκιαγραφήσει το προφίλ του Mr Right: «Θέλω τον άντρα όμορφο, πλούσιο, έξυπνο και τρελάρα. Θέλω να είναι κύριος αλλά και… αλήτης». 

Οσο για τη φωτογραφία; Είναι το νέο πάθος της και φιλοδοξεί να το ακολουθήσει επαγγελματικά. «Είχα την τύχη να γνωρίσω έναν εκπληκτικό φωτογράφο, τον Ευάγγελο Γεραλέξη, ο οποίος μου έμαθε πολλά πράγματα πάνω στην τεχνική» αναφέρει, αποκαλύπτοντας ότι επιθυμία της είναι να… ζουμάρει στον τομέα των πορτρέτων και της μόδας.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ – ΦΩΤ.: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΒΔΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...