Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Ο killer του Μακρή έπινε καφέ δίπλα του!

❱❱ Εκτιμάται πως ο εκτελεστής και ο αδελφός του έχουν φέρει εις πέρας και άλλα συμβόλαια θανάτουΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον Βούλγαρο killer είχε βρεθεί ο Γιάννης Μακρής, μόλις τρεις ή τέσσερις ημέρες προτού ο δολοφόνος πατήσει τη σκανδάλη εκτελώντας το συμβόλαιο θανάτου έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας τον Οκτώβριο του 2018.

Αυτό συνέβη όταν ο Μακρής (ο επονομαζόμενος και ως «Αυστραλός»)έπινε καφέ μαζί με έναν φίλο του στη Γλυφάδα, στον οποίο έδειξε δύο ψηλούς και σωματώδεις άνδρες που κάθονταν σε ένα κοντινό τραπέζι.

«Αυτοί οι δυο με κοιτάνε περίεργα εδώ και ώρα… Εχω την εντύπωση πως με παρακολουθούν. Κάπου τους έχω ξαναδεί» είπε στον φίλο του.

Ο άτυχος Ελληνοαυστραλός δεν είχε κάνει λάθος… Επί τουλάχιστον έναν μήνα τα αδέλφια από τη Βουλγαρία είχαν γίνει σκιά του και παρακολουθούσαν κάθε του βήμα, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να εκτελέσουν το ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο! Γι’ αυτό, άλλωστε, οι δυο επαγγελματίες εκτελεστές άλλαζαν συνεχώς νοικιασμένα αυτοκίνητα και ξενοδοχεία, ώστε να μην αντιληφθεί τις κινήσεις τους ο «στόχος».

Για τα έμπειρα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που εξιχνίασαν την υπόθεση παραμένει άγνωστο πώς προμηθεύτηκαν οι εκτελεστές το πιστόλι των 9 χιλιοστών με σιγαστήρα που χρησιμοποίησαν για τη δολοφονία του Μακρή και στη συνέχεια το πέταξαν.

Σίγουρα δεν το έφεραν από την πατρίδα τους, καθώς δεν θα διακινδύνευαν να συλληφθούν για οπλοκατοχή προτού ολοκληρώσουν τη δουλειά και εισπράξουν την πλουσιοπάροχη αμοιβή από τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Ολα δείχνουν ότι βρήκαν το πιστόλι στην Ελλάδα, πράγμα που υποδηλώνει ότι είχαν επαφές με τον ντόπιο υπόκοσμο στη χώρα μας, οι οποίες ερευνώνται.

Ο φίλος του Βούλγαρου που ήταν μαζί του στο ξενοδοχείο -αλλά δεν είχε σχέση με τη δολοφονία- κατέθεσε στους αστυνομικούς πως πριν έρθουν στην Ελλάδα ο 31χρονος εξασκούνταν εντατικά στη σκοποβολή και μάλιστα με διαφορετικά όπλα, σε ένα δάσος στην πόλη της Βουλγαρίας όπου διέμεναν.

Η πολυήμερη παρακολούθηση του Βούλγαρου εκτελεστή έδειξε πως ο 31χρονος γνώριζε καλά τα κατατόπια στην Αθήνα και, κυρίως, στα νότια προάστια. Μάλιστα, παρότι δήλωνε άνεργος, έκανε πλούσια ζωή. Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως επέστρεψε στην Ελλάδα είτε για να εκτελέσει νέο συμβόλαιο θανάτου είτε για να ολοκληρώσει μια ημιτελή δουλειά, όπως η δολοφονία του Αυστραλού με λιβανέζικη καταγωγή, που κάποιοι προσπάθησαν να τινάξουν στον αέρα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης χωρίς να τα καταφέρουν.

Ολα τα δεδομένα έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας, καθώς εκτιμάται πως ο επαγγελματίας δολοφόνος και ο καταζητούμενος αδελφός του έχουν φέρει εις πέρας και άλλα συμβόλαια θανάτου στην Ελλάδα και πλέον τους θεωρούν ύποπτους ακόμα και για δολοφονίες νονών της νύχτας.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...