Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Ξεσκονίζουν» τους φακέλους με τα συμβόλαια θανάτου του 2018

❱❱ Η ατάκα του killer τού Γιάννη Μακρή στους άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και η εκτίμηση ότι είχε αναλάβει και άλλες «αποστολές»Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Μια φράση-κλειδί του Βούλγαρου επαγγελματία killer του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έχει κάνει τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που τον συνέλαβαν να «ξεσκονίσουν» όλους τους φακέλους με τα «συμβόλαια θανάτου» που εκτελέστηκαν μέσα στο 2018. Οταν εξήγησαν στον 31χρονο αλλοδαπό ότι έχουν στοιχεία εις βάρος του για τη συγκεκριμένη δολοφονία κατά παραγγελία, εκείνος τους ρώτησε με απορία: «Για ποιον… μήνα μιλάτε;»!

Οταν ο Βούλγαρος πιστολέρο με το παγωμένο βλέμμα ενημερώθηκε για τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους, έκλεισε το στόμα του και δεν απάντησε σε καμιά ερώτηση, λέγοντας μόνο ότι θέλει δικηγόρο. Ομως τα λόγια του κάνουν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ερχόταν συχνά στην Ελλάδα και έχει διαπράξει και άλλες δολοφονίες, ίσως ανθρώπων της νύχτας, στο πλαίσιο του αιματηρού «εμφυλίου» που μαίνεται τα τελευταία δύο χρόνια στις συμμορίες της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο Βούλγαρος εκτελεστής δεν είχε έρθει στην Ελλάδα μόνο τον Οκτώβριο του 2018 για τη δολοφονία Μακρή, αλλά είχε αναλάβει και άλλες φορές να φέρει εις πέρας «συμβόλαια θανάτου», ειδικά μέσα στο 2018, οπότε κορυφώθηκε ο πόλεμος των νονών της νύχτας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να έχει… χάσει τον λογαριασμό, επειδή ανέλαβε απανωτές δολοφονίες! Διαφορετικά, για ποιον λόγο ρώτησε τους αστυνομικούς για ποιον μήνα μιλούσαν;

Προετοιμαζόταν

Ενα άλλο στοιχείο που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν πως ο εκτελεστής ξέρει πολλά, αλλά τα κρατά καλά κρυμμένα, είναι η κατάθεση του φίλου του, που αποδείχθηκε πως δεν είχε σχέση με τις αιματηρές δουλειές του 31χρονου. Ο συγκεκριμένος είπε πως δύο μήνες πριν έρθουν στην Ελλάδα για δουλειές και διασκέδαση, όπως τους είχε πει χαρακτηριστικά ο 31χρονος εκτελεστής, πήγαινε συχνά σε μια ερημική δασώδη περιοχή κοντά στην πόλη, όπου έμεναν και εξασκούνταν στη σκοποβολή, πάντα βραδινές ώρες. Αυτό δείχνει ότι προετοιμαζόταν για νυχτερινό χτύπημα, όπως η δολοφονία του Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας.

Από την κατάθεση του φίλου του διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος κατείχε μεγάλη γκάμα από πιστόλια, περίστροφα και πολεμικά τυφέκια στο σπίτι του στη Βουλγαρία. Οταν όμως έφυγαν για την Ελλάδα, πήρε μαζί του μόνο καινούργια ρούχα που είχε αγοράσει μία ημέρα πριν, χωρίς βέβαια να πάρει κάποιο από αυτά, πράγμα που σημαίνει πως είχε την «άκρη» στην Ελλάδα να βρει τα όπλα που χρειαζόταν.

Στο μεταξύ, ο 31χρονος Βούλγαρος δεν απολογήθηκε χθες, καθώς αποχώρησε αιφνιδιαστικά από την υπεράσπισή του ο συνήγορός του Αποστόλης Λύτρας. Αφού διορίστηκε άλλος δικηγόρος, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....