Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

«Ο Σκαραβαίος»: Ο κλόουν σας

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια γυναίκα κάνοντας...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Ο Χολίδης και η σύντροφός του για καφεδάκι στα νότια προάστια

Ο Χρήστος Χολίδης και η σύντροφός του Κατερίνα Γκιουζέλη...

Τα τρία κέρδη της νίκης με τον Εργοτέλη

Τι είπε ο Αναστασίου στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Οδηγό για τη συνέχεια αποτελεί στον Παναθηναϊκό η απόδοση εναντίον του Εργοτέλη. Το κίνητρο για διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας άλλαξε εντελώς τη διάθεση των παικτών, που εμφανίστηκαν πολύ καλύτεροι και παρουσίασαν τρία στοιχεία που τους έλειπαν από τα προηγούμενα παιχνίδια:

A) Για πρώτη φορά δεν τους έπιασε πανικός μετά το γκολ της ισοφάρισης. Στα προηγούμενα παιχνίδια έχασαν τη συγκέντρωσή τους και σχεδόν τα παρατούσαν. Αυτή τη φορά πάλεψαν μέχρι το τέλος και δικαιώθηκαν.

Β) Η έλλειψη δημιουργίας ευκαιριών ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στα ματς του πρωταθλήματος, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα εκείνο εναντίον του ΟΦΗ, όπου η νίκη ήρθε στη μία και μοναδική ουσιαστικά φάση. Εναντίον του Εργοτέλη, η εστία των Κρητικών πήρε «φωτιά» πολλές φορές.

Γ) Παρά τις πολλές αλλαγές, δεν χάλασε καθόλου η ομοιογένεια της ομάδας. Αντιθέτως, πρόσθεσε πόντους η πρώτη συμμετοχή του Κλωναρίδη που συνεργάστηκε άψογα με τους Πράνιτς, Ντίνα.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν λοιπόν στο 41′ με τον Κλωναρίδη και ισοφάρισε ο Διαμαντάκος στο 59′. Τελικά πήραν τη νίκη με 2-1 στο 90′ με κεφαλιά του Σίλντενφελντ, αποκτώντας προβάδισμα πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς στο Παγκρήτιο.

Ο Γιάννης Αναστασίου στη χθεσινή του ομιλία είπε στους παίκτες: «Αυτή την εικόνα θέλω να έχουμε, αλλά πρέπει να σταθεροποιηθούμε και να αποκτήσουμε διάρκεια». Τον ενόχλησε η καθίζηση μεταξύ 50′-65′: «Γυρίσαμε πίσω, κλειστήκαμε, δώσαμε χώρους στον αντίπαλο και τον αφήσαμε να κάνει παιχνίδι. Αυτό το νεκρό διάστημα είναι ανεξήγητο. Πρέπει να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε».

ΣΚΟΡΕΡ: Κλωναρίδης (41′), Σίλντενφελντ (90′), Διαμαντάκος (59′). ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Κλωναρίδης (78’ Μουζακίτης), Ζέκα, Καρέλλης (71’ Φιγκερόα), Σίλντενφελντ, Ντίνας, Πράνιτς (65’ Λαγός). ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Πετράκης): Καβουσάκης, Κοιλιάρας, Πελέ (81’ Ουέλινγκτον), Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις (83’ Δωματάς), Διαμαντάκος, Χαλκιαδάκης, Κοζορώνης, Μπαντιμπανγκά (73’ Ρομάνο), Ρέντζας, Σαρρής.5245fhg5

Ο Τσάκας ξαναχτυπά με τους Αραβες επενδυτές

Μπορεί η υπόθεση με τους Αραβες επενδυτές να «ταλαιπώρησε» τον Παναθηναϊκό σχεδόν δύο χρόνια, όμως ο Βλάσης Τσάκας επιμένει ότι το deal έφτασε κοντά στην ολοκλήρωσή του. Ο πληθωρικός παράγοντας έχει επανέλθει στο ελληνικό ποδόσφαιρο μαζί με Γερμανούς και Τούρκους που πήραν την Καβάλα, η οποία μέσα σε μία νύχτα έκανε είκοσι μία μεταγραφές, ενώ μέχρι τώρα έχει αλλάξει τρεις προπονητές! Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη υποστήριξε: «Με τον Παναθηναϊκό οι σοβαρά ενδιαφερόμενοι ήταν -εκτός του πρίγκιπα Σουλτάν- η πριγκίπισσα Νούρα που συναντήθηκε με τον κ. Βαρδινογιάννη κι έδωσαν τα χέρια. Ηταν η πρώτη φορά που τον είδα να γελά. Επισκέφτηκε την Ελλάδα, υπέγραψε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, αλλά το θέμα δεν καρποφόρησε. Επίσης ήταν και ο πρίγκιπας Φαϊζάλ. Αυτός ήταν ο πιο πλούσιος απ’ όλους». Και συμπλήρωσε: «Ο πρίγκιπας είναι για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μόνο. Δεν ξέρω αν… γουστάρει “τριφυλλάρα”, αλλά υπάρχει ακόμη».

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...