Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Δεν πήγε μόνος του στην ενέδρα θανάτου

Δύο αυτόπτες μάρτυρες είδαν δεύτερο άτομο (με ξυρισμένο κεφάλι) μαζί με τον Γιώργο Ρουπακιά.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα μετά την αποκάλυψη ότι δύο αυτόπτες μάρτυρες είδαν και δεύτερο άτομο να βγαίνει από το αυτοκίνητο με το οποίο ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς πήγε στο «καρτέρι» θανάτου στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της μιας γυναίκας, η οποία καθόταν σε  παγκάκι τη στιγμή του φονικού και είδε όλη τη σκηνή, στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο του δράστη καθόταν και δεύτερο άτομο με ξυρισμένο κεφάλι που κατάφερε να διαφύγει.

«Ο άνδρας με το ξυρισμένο κεφάλι βγήκε από τη θέση του συνοδηγού, προσπάθησε να χτυπήσει έναν αστυνομικό και έφυγε τρέχοντας» αναφέρει η πρώτη μάρτυρας. Η δεύτερη γυναίκα τονίζει στην κατάθεσή της, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία: «Είδα ότι βγήκε από το ασημί αυτοκίνητο (…) ένας άνδρας με ξυρισμένο κεφάλι. Αρχισε να τρέχει, ενώ ο οδηγός έμεινε εκεί».

Την ίδια ώρα στην απολογία του ο Γιώργος Ρουπακιάς αποκαλύπτει ότι πριν και μετά τη δολοφονία, εκτός από τον Γιώργο Πατέλη, επικοινώνησε με τέσσερα ακόμη άτομα. Πρόκειται για ένα μέλος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, έναν απόστρατο αξιωματικό επισκέπτη των γραφείων στη Νίκαια, ένα άτομο για το οποίο δηλώνει ότι είναι φίλος του γιου του και ένα ακόμη του οποίου η εμπλοκή στην υπόθεση διερευνάται. Για όλους αυτούς, καθώς και για τον γραμματέα της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, που κατά τον Ρουπακιά φέρεται να του γύρισε την πλάτη όταν του ζήτησε βοήθεια, οι δικαστικές αρχές έχουν ζητήσει την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών τους επικοινωνιών.

Στο μεταξύ, εφόδους στα γραφεία της οργάνωσης στα Χανιά αλλά και στη Νέα Αλικαρνασσό στο Ηράκλειο πραγματοποίησαν χθες άνδρες της Αστυνομίας. Στα Χανιά συνελήφθησαν ένας 23χρονος μέλος της οργάνωσης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι εκτόξευσης σφαιριδίων και ένας 43χρονος ο οποίος διεγράφη πριν από λίγους μήνες, αλλά στην κατοχή του εντοπίστηκαν τρία μαχαίρια, ένα ξίφος, μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος και άφθονο ναζιστικό υλικό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...