Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Φέτος κρίνονται πολλά»

Ο Βασίλης Παπαϊωάννου δεν κρύβει τις δυσκολίες της δουλειάς του τεχνικού.

Είναι από τους αφανείς «ήρωες» της τηλεόρασης. Ο Βασίλης Παπαϊωάννου εδώ και είκοσι οκτώ χρόνια εργάζεται ως ηλεκτρονικός, ενώ εδώ και είκοσι χρόνια είναι στο τμήμα ήχου και εικόνας του Star Channel.

«Ξεκίνησα ως ηχολήπτης στα πλατό του καναλιού, αλλά γρήγορα έγινα βασικός ηχολήπτης στις εκπομπές και μετά από λίγα χρόνια ανέλαβα την ευθύνη (προϊστάμενος) στο τμήμα του ήχου. Από το 2002 μέχρι τώρα, έπειτα από πρόταση του τεχνικού διευθυντή, είμαι υπεύθυνος του τομέα Studio & Production στον οποίο υπάγονται οι περισσότερες τεχνικές ειδικότητες (κάμεραμαν, ηχολήπτες, μίξη εικόνας, ρύθμιση εικόνας, γεννήτρια χαρακτήρων, ηλεκτρολόγοι φωτιστές, floor managers και μοντάζ). Φέτος η τηλεοπτική σεζόν βρίσκει το Star με τεράστιες αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού, που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τις τεχνικές υπηρεσίες» λέει στην «Εspresso της Κυριακής» και προσθέτει:

«Η ενημερωτική πρωινή εκπομπή “Live U”, με πολλές απαιτήσεις στο στούντιο, στο πλατό όσο και στο κοντρόλ, καθώς και η αλλαγή του δελτίου με μεγαλύτερη έμφαση στην ενημέρωση θα κρίνει πόσο μεγάλο είναι το εύρος των δυνατοτήτων των τεχνικών, αφού καλούμαστε με το ίδιο τεχνικό δυναμικό και τα ίδια μηχανήματα να αντεπεξέλθουμε στα νέα δεδομένα και τις τεχνικές απαιτήσεις του καναλιού. Για μένα αυτό είναι ένα στοίχημα που θα πρέπει να κερδίσουμε. Το ζωντανό πρόγραμμα ξεκινάει με την εκπομπή “Live U” και την Πόπη Τσαπανίδου και τελειώνει με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Από τον Οκτώβριο όμως θα έχουμε και βραδινή εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Αυτές βασικά θα είναι οι εκπομπές του Star, αν δεν υπάρξουν έκτακτες αλλαγές»

Οσον αφορά την καλύτερη συνεργασία του μέχρι σήμερα αλλά και αυτή που θα ήθελε πολύ να πραγματοποιηθεί, ο ίδιος λέει: «Σε καθημερινή βάση η συνεργασία που έχω με τους συναδέλφους τεχνικούς είναι πολύ καλή. Τώρα όσο αναφορά τις άλλες διευθύνσεις, ακόμα και αν υπάρξει κάποια ένταση, πάντα στο τέλος γίνεται η απαραίτητη συνεννόηση. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω την άψογη συνεργασία που έχω με τον τεχνικό διευθυντή Φώτη Διαλεκτόπουλο, είτε είναι σε τεχνικό είτε σε διοικητικό επίπεδο».

Μιλώντας για την οικογένειά του, ο Βασίλης Παπαϊωάννου τονίζει ότι δείχνει μεγάλη κατανόηση για τις ατελείωτες ώρες που περνάει στο κανάλι: «Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσεις σε ένα παιδί τριών ετών, που είναι τώρα η κόρη μου, ότι θα βλέπει ελάχιστα τον πατέρα της για δύο με τρεις μήνες μέχρι να “στρώσουν” τα πράγματα. Πάντως, τόσο η γυναίκα μου όσο και το παιδί μου καταλαβαίνουν την ψυχική και σωματική κούραση που έχω. Οταν επιστρέφω από τη δουλειά, μου δείχνουν την αγάπη τους με τον καλύτερο τρόπο και αυτό με κάνει να νιώθω υπερήφανος και σημαντικός γι’ αυτούς».

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...