Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου, 2025

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Πρεμιέρα Δευτέρα 20/01 με διπλό επεισόδιο

Ποια είναι τα σημάδια της προδοσίας; Θέλεις να τα...

Δημήτρης Πετρόπουλος: «Οι σχέσεις μου ήταν τόσο μακροχρόνιες που έμοιαζαν με γάμο»

Μπορεί ο Δημήτρης Πετρόπουλος να έχει περάσει στη συνείδηση...

«Εκλεισε» το Κολωνάκι για την οικογένεια Μητσοτάκη

Είναι γνωστό ότι η οικογένεια Μητσοτάκη αγαπάει το Κολωνάκι...

Ο φακός τσάκωσε Γεωργούλη και Σολωμού στο Κολωνάκι

Βόλτα για shopping στο Κολωνάκι έκανε η Μαρία Σολωμού...

Φόνος-μυστήριο Λαρισαίου γιατρού

Ο γνωστός παιδοχειρουργός βρέθηκε πυροβολημένος και μαχαιρωμένος σε απόμερο δρόμο της πόλης.

Δολοφονημένος με τραύματα από όπλο στο κεφάλι και από μαχαίρι στον λαιμό βρέθηκε ένας από τους πιο γνωστούς γιατρούς της Λάρισας. Ο λόγος για τον 56χρονο παιδοχειρουργό Δημήτρη Τσούμα που διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της θεσσαλικής πρωτεύουσας, η είδηση του θανάτου του οποίου σόκαρε την τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα του δολοφονημένου γιατρού βρέθηκε στις 7.30 χθες το πρωί από έναν διερχόμενο πολίτη σε έναν μικρό και απόμερο δρόμο, παράλληλο με τις σιδηροδρομικές γραμμές της Λάρισας. Σοκαρισμένος από το αποτρόπαιο θέαμα, ο διερχόμενος άνδρας ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ενώ λίγη ώρα αργότερα άνδρες της Ασφάλειας έφτασαν στο σημείο μαζί με ιατροδικαστή που κατόπιν αυτοψίας διαπίστωσε ότι ο 56χρονος παιδοχειρουργός έφερε ένα τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο και άλλο ένα στον λαιμό, πιθανότατα από μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο.

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της σορού, εξακριβώθηκε η ταυτότητα του άτυχου γιατρού, ενώ οι αστυνομικοί ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες προκειμένου να προχωρήσουν στην εξιχνίαση της δολοφονίας, αφού τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν δεν έχουν βρεθεί ακόμη. Συγκεκριμένα, οι άνδρες της Αστυνομίας προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιες ήταν οι τελευταίες κινήσεις του 56χρονου προτού βρει τον θάνατο, καθώς, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, αποκλείεται να πήγε μόνος στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του, γιατί δεν βρέθηκε κάποιο μεταφορικό μέσο που να του ανήκει.

Μάλιστα οι ίδιοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το έγκλημα να έγινε σε άλλη περιοχή και η σορός να μεταφέρθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή που είναι απόμερη και βρίσκεται μακριά από τη μόνιμη κατοικία του. Την προανάκριση για την περίεργη αυτή υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με καταθέσεις ατόμων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του 56χρονου παιδοχειρουργού, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν αυτός ή αυτοί που μπορεί να ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Mέλπω Ζαρόκωστα έγινε μοντέλο στον φακό του Πώρου

Είναι ίσως το γηραιότερο μοντέλο φωτογράφου στην Ελλάδα και...

Και τι θα τρώμε τώρα;

Με το... αριστερό μπήκε ο νέος χρόνος για τον...

Η Μαριέττα Χρουσαλά και η κόρη της Μάργκω, «νονές» των νέων πλοίων του Πατίτσα

Τα... νέα πλοία της εταιρίας του συζύγου της βάφτισε...

Φλοίσβος αμαρτίας με πρωταθλητή της κωπηλασίας

Στα πράσα πιάστηκε ο πρωταθλητής της κωπηλασίας Η.Ε. (πολύ...

Ο φακός τσάκωσε Γεωργούλη και Σολωμού στο Κολωνάκι

Βόλτα για shopping στο Κολωνάκι έκανε η Μαρία Σολωμού...