Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Το tour της «Ελληνίδας Μπεμπέ» στην Αθήνα

Η πολυσυζητημένη Αντέλ Εξαρχόπουλος βρίσκεται στη χώρα μας, προσκεκλημένη του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Μια γνήσια σταρ… μόλις 19 Μαΐων. Η νεαρή ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Αντέλ Εξαρχόπουλος, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού Φεστιβάλ Καννών, μια και η ταινία του Αμπντελατίφ Κεσίς «Η ζωή της Αντέλ», στην οποία πρωταγωνιστούσε, απέσπασε τον Χρυσό Φοίνικα, ήρθε στην Αθήνα και έκλεψε τις εντυπώσεις με την ανεπιτήδευτη ομορφιά και το star quality της. Προσκεκλημένη του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας, στο πλαίσιο του οποίου χτες προβλήθηκε στο Παλλάς και το βραβευμένο φιλμ του Κεσίς, η νεαρή Ελληνογαλλίδα ηθοποιός -συνοδευόμενη πάντα από την αγαπημένη της μητέρα- ξέκλεψε λίγο χρόνο από το απαιτητικό πρόγραμμά της για να κάνει μια βόλτα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Φορώντας ένα μαύρο jumpsuit και καπελάκι με την ελληνική σημαία επάνω στο οποίο ήταν γραμμένη η λέξη «Greece», η σέξι Αντέλ επισκέφθηκε τον Παρθενώνα, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης για να δει από κοντά τα αριστουργήματα της ελληνικής τέχνης.

Αν και όπως είπε στην προχθεσινή συνάντησή της με τους δημοσιογράφους στο Γαλλικό Ινστιτούτο είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Ελλάδα, η Αντέλ δεν έκρυψε την επιθυμία της να βρεθεί ξανά στα μέρη μας στο προσεχές μέλλον. Μάλιστα η ηθοποιός με ύφος αλά Μπριζίτ Μπαρντό το Σάββατο το βράδυ διασκέδασε σε prive club του κέντρου.4uyiyuojhkl2hi5ug4igt44it432

Ο Κεσίς

Το φιλμ του Κεσίς που δίχασε το κοινό με τις προκλητικές σκηνές του θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 31 Οκτωβρίου, ωστόσο η χυμώδης ηθοποιός κατάφερε να μας μεταφέρει το κλίμα της ταινίας. «Μιλάει για μια ιστορία αγάπης» δήλωσε κατά την προχθεσινή συνέντευξη Τύπου η Αντέλ. «Δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα στρατευμένο φιλμ. Στόχος μας ήταν να κάνουμε τον κόσμο να ξεχάσει πως πρόκειται για δύο γυναίκες. Βέβαια η απονομή του βραβείου για την ταινία μας στις Κάννες συνέπεσε με τη νομιμοποίηση του ομοφυλοφιλικού γάμου στη Γαλλία, αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που επιδιώξαμε». Οπως αποκάλυψε, οι γονείς της δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τις προκλητικές σκηνές της ταινίας, διότι είναι ανοιχτόμυαλοι.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες και τις πρόσφατες δηλώσεις της. Μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά της Λέα Σεντού αποκαθήλωναν τον σκηνοθέτη Αμπντελατίφ Κεσίς αποκαλύπτοντας πως δεν θα ήθελαν ποτέ να συνεργαστούν ξανά μαζί του. Απαντώντας διπλωματικά και «μαζεύοντας» όσα μέχρι τώρα έχει πει, η 19χρονη τόνισε ότι ήταν σημαντικό να ακουστεί στο κοινό πως οι συνθήκες των γυρισμάτων ήταν δύσκολες. «Είπαμε την αλήθεια. Μπορεί φυσικά το ζήτημα αυτό να πήρε μεγάλες διαστάσεις, όμως ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία. Ο Αμπντέλ είναι ένας σκληρός σκηνοθέτης, όπως άλλωστε ήταν και ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ».

Το Χόλιγουντ

Ερωτηθείσα για τη σχέση της με τον ελληνικό κινηματογράφο η Αντέλ δήλωσε λάτρις του Θόδωρου Αγγελόπουλου, του Κώστα Γαβρά και φυσικά του Γιώργου Λάνθιμου, λέγοντας πως δεν θα ήταν αρνητική στο να συνεργαστεί με Ελληνα σκηνοθέτη. «Θα πρέπει να συναντήσω έναν δημιουργό και να διαβάσω ένα σενάριο που θα με συναρπάσει». Οσο για το αν σκέφτεται να ανοίξει σύντομα τα φτερά της για το Χόλιγουντ, μια και πλέον συνεργάζεται με τη μάνατζερ των Κέιτ Γουίνσλετ και Κέιτ Μπλάνσετ, η ίδια απάντησε ότι χρειάζεται χρόνο, δουλειά και φυσικά πολλά κάστινγκ για να γίνει αυτό.

Ο παππούς που πήγε για κοτόπουλο και δεν γύρισε!sdfs3f3ds3fs3f6s3df3f3s

Η 19χρονη ηθοποιός που δεν αποχωρίστηκε λεπτό από το πλευρό της την αγαπημένη μητέρα της, με την οποία ταξίδεψαν μαζί στην Ελλάδα, αποκάλυψε πως η επαφή της με τη χώρα του προπάππου της είναι ελάχιστη.«Είμαι σχετικά μικρή και δεν έχω ταξιδέψει πολύ, ωστόσο θέλω να έρθω ξανά εδώ» είπε, δίνοντας μάλιστα και χρήσιμες πληροφορίες για το γενεαλογικό της δέντρο… «Ο προπάππος μου ήταν από την Ελλάδα. Υπήρξε μάλιστα και μέλος της ομάδας του μποξ. Μαζί με την προγιαγιά μου μετακόμισαν στη Γαλλία. Το θέμα βέβαια είναι πως χάσαμε τα ίχνη του. Διότι είπε στη γυναίκα του ότι θα πήγαινε να αγοράσει ψητό κοτόπουλο και δεν γύρισε ποτέ».

Στο Παλλάς με δημιουργία Κατράντζου

Φορώντας δημιουργία της Μαίρης Κατράντζου από την κολεξιόν φθινόπωρο – χειμώνας 2013 -τιμώντας έτσι την Ελληνίδα σχεδιάστρια που διαγράφει εξαιρετική πορεία στον χώρο της διεθνούς μόδας- και μαύρα ankle boots, η Αντέλ Εξαρχόπουλος εμφανίστηκε στο Παλλάς προκειμένου να παρακολουθήσει σε πρώτη προβολή για το αθηναϊκό κοινό την ταινία «Η ζωή της Αντέλ», στο πλαίσιο του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας. Με ατημέλητο στιλ στα μαλλιά και έντονο κόκκινο κραγιόν, η 19χρονη ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις με την απλότητά της, που παράλληλα απέπνεε ευρωπαϊκό star quality. Η νεαρή δεν θύμιζε σε τίποτα την τολμηρή πρωταγωνίστρια του Αμπντελατίφ Κεσίς, αφού η στάση της θύμιζε περισσότερο ένα καθημερινό ντροπαλό κορίτσι.

ΓΙΩΤΑ ΒΑΖΟΥΡΑ – ΦΩΤ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...