Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ο άνθρωπος πίσω από την αγγελία best seller!

Ο 36χρονος ιδιοκτήτης του ασημί πολυτελούς TT δεν ζει στην Εκάλη, ούτε υπήρξε ποτέ στέλεχος ή μεγαλομέτοχος!

Δεν ζει στην Εκάλη, αλλά σε περιοχή της δυτικής Αττικής. Δεν υπήρξε ποτέ μεγαλομέτοχος σε εταιρία-Κολοσσό, γιατί απλώς είναι τυπογράφος. Ο Αναστάσιος Ξένος είναι ο 36χρονος ιδιοκτήτης του ασημί Audi TT ’00, που τα τελευταία 24ωρα έχει διχάσει τους χρήστες του διαδικτύου με την αγγελία-best seller πώλησης του σπορ αυτοκινήτου, την οποία έχει αναρτήσει σε γνωστή ιστοσελίδα δημοσιοποιώντας ταυτόχρονα -με αρκετό χιούμορ- έστω και «φουσκωμένες» λεπτομέρειες για τους λόγους που τον έσπρωξαν στην πώληση. Μόνο μέσα σε δύο ημέρες, πάνω από 30.000 επισκέπτες διάβασαν, προβληματίστηκαν, γέλασαν ή ταυτίστηκαν με τον υποτιθέμενο πλούσιο από την Εκάλη, ο οποίος μετά την κατάρρευση της εταιρίας στην οποία δήθεν υπήρξε μεγαλοστέλεχος έβγαλε στο σφυρί μέρος της περιουσίας του προκειμένου να επιβιώσει.

Χιούμορ

«Η αγγελία μπορεί να μην είναι στο 100% αληθινή, αλλά πολλά από τα στοιχεία που αναφέρω τα έχω αντλήσει μέσα από την ελληνική πραγματικότητα. Το αυτοκίνητο όντως πωλείται και μάλιστα στην τιμή των 4.999 ευρώ» επιβεβαιώνει στην «Espresso» ο 36χρονος Αναστάσιος Ξένος, ο οποίος μέσω της αγγελίας πώλησης του αυτοκινήτου του κατάφερε να περιγράψει με κωμικό τρόπο την κατάρρευση του οικονομικού συστήματος της χώρας μας. «Στόχος μου ήταν η πώληση του αυτοκινήτου, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο. Και ποιος αυτή την περίοδο δεν αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, αλλά και ποιος δεν μετανιώνει σήμερα για μια ακριβή αγορά που έκανε την εποχή που για όλους μας οι αγελάδες εδώ στη χώρα μας ήταν παχιές; Με την αγγελία αυτή ήθελα να περιγράψω την κατάσταση στην οποία μας έχουν φέρει όλοι εκείνοι οι σπουδαίοι της Βουλής, που κατά έναν περίεργο τρόπο εμείς τους έχουμε επιλέξει».22529k89665

Δουλειές και νύφες

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ο Αναστάσιος Ξένος πήρε την απόφαση να αναρτήσει τη συγκεκριμένη αγγελία στην ιστοσελίδα πωλήσεων αυτοκινήτων, έχει δεχτεί εκατοντάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα απ’ όλη τη χώρα και το εξωτερικό. «Είναι απίστευτο αυτό που έχει συμβεί τις τελευταίες ημέρες. Εχω δεχτεί μηνύματα από Γερμανία, Αυστραλία, ενώ μου έχουν τηλεφωνήσει σχεδόν απ’ όλη την Ελλάδα. Πολλοί με βρίζουν, γιατί έχουν πιστέψει πως ήμουν ένας πλούσιος που ξαφνικά έμεινε στον άσο. Μου λένε χαρακτηριστικά: “Καλά να πάθεις! Ηρθε η ώρα εσείς οι πλούσιοι να βιώσετε πως είναι να είσαι φτωχός”. Αλλοι πάλι μου μιλάνε για τη δική τους οικονομική καταστροφή και μου περιγράφουν την εμπειρία τους, ενώ άλλοι καταλαβαίνουν το ύφος γραφής και γελάνε με την ιδέα που είχα. Μέχρι και δουλειές μού προσφέρουν εκείνοι που έχουν πιστέψει στο δράμα της ανεργίας μου! Να ξεκαθαρίσω πως δεν ήθελα να κοροϊδέψω κανέναν, απλώς ήθελα να προσφέρω λίγο χιούμορ στην κατάσταση που ζούμε. Πάντως, για το αυτοκίνητο είναι ελάχιστοι αυτοί που με ρωτάνε ή και όσοι θέλουν να μάθουν κάτι. Και όσοι ενδιαφέρονται, στο τέλος μου κάνουν και… παζάρια, αφού πιστεύουν πως έχω τόση ανάγκη τα λεφτά, που είμαι σε θέση να υποκύψω»! 

«Ασε τη Λάουρα κι έλα σε μένα!»

Η περιγραφή της οικονομικής του καταστροφής, όπως παραδέχεται και ο ίδιος, μπορεί να μην είναι εξ ολοκλήρου αληθινή, παρόλα αυτά όμως έχει και πραγματικά στοιχεία. Πέρυσι πούλησε μια πολυτελή Porsche που είχε στην κατοχή του. «Την Carrera που γράφω στην αγγελία, όντως την είχα και την πούλησα, γιατί δεν την ήθελα. Αυτό είναι αλήθεια και έχει συμβεί με πολλούς ιδιοκτήτες τέτοιου τύπου Ι.Χ., οι οποίοι τα αποχωρίστηκαν καθώς δεν μπορούσαν βασικά να τα συντηρήσουν. Αρκεί να ρίξει κάποιος μια ματιά σε μάντρες αυτοκινήτων. Δυστυχώς έτσι έχει η κατάσταση» αναφέρει ο Αναστάσιος Ξένος που έχει δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα και από γυναίκες που του λένε να χωρίσει την… απαιτητική «Λάουρα», την οποία αναφέρει στην αγγελία του, και να τα φτιάξει μαζί τους! «Θεωρώ πως αν διαβάσει κάποιος καλά την αγγελία, θα βρει τις φράσεις-κλειδιά ώστε να καταλάβει το χιούμορ μου. Αλλοι με λένε μέχρι και ανορθόγραφο για τα λάθη που έχω κάνει. Πραγματικά, είναι απίστευτο αυτό που έχει συμβεί. Μέχρι και γυναίκες θέλουν να βγουν μαζί μου, ενώ μου υπόσχονται πως δεν είναι… απαιτητικές σαν τη Λάουρα που αναφέρω» καταλήγει ο Αναστάσιος Ξένος.

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ – ΦΩΤ.:ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...