Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Σεξουαλικά κακοποιημένο το μωράκι οικογένειας Ρομά που μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο της...

Ακόμα και τη νοσηρότερη φαντασία ξεπερνά η φρικιαστική υπόθεση...

«Εβδομάδα μόδας» με stylish εγγονή Τσοχατζόπουλου & «χρυσή» Πλατανιώτη

Η «χρυσή» Πλατανιώτη και η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου...

Ιδρυεται (!) Ακαδημία πρακτόρων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών

Σε τροχιά πλήρους αναδιάρθρωσης κινείται πλέον η Εθνική Υπηρεσία...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Πάλι μαζί Φουρέιρα & Σαμαράς

Το ταξίδι της τραγουδίστριας που «πρόδωσε» την επανασύνδεση.

Ελένη Φουρέιρα – Γιώργος Σαμαράς σημειώσατε… επανασύνδεση! «Πιο έρωτας πεθαίνεις» είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση που βιώνει στα προσωπικά της αυτό το διάστημα η σέξι τραγουδίστρια. Εγκυρότατη πηγή από τον αθλητικό χώρο μάς μετέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής της σκοτσέζικης Σέλτικ πήγε να τη θαυμάσει επί σκηνής στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν (μέχρι το περασμένο Σάββατο), στη Θεσσαλονίκη. Εν συνεχεία την επισκέφτηκε στο καμαρίνι της για να της δώσει συγχαρητήρια. Ετσι κάποια στιγμή το παλιό αίσθημά τους… ξαναφούντωσε, όπως έλεγε και η Τζένη Καρέζη στην ταινία «Τζένη Τζένη».

Η πρώτη συνάντηση του κανονιέρη των γηπέδων και της ποπ ντίβας στη «νύμφη του Θερμαϊκού» έγινε περίπου έναν μήνα μετά τον χωρισμό της Ελένης από τον Δημήτρη Πελέκη. Σημειώνεται όμως ότι η αναθέρμανση του παλιού ειδυλλίου τους δεν συνέβη το βράδυ της εν λόγω συνάντησης. Τότε απλώς… έσπασε ο πάγος. Οπως πληροφορηθήκαμε, ο Γιώργος βρέθηκε και δεύτερη φορά στο κέντρο όπου τραγουδούσε η Φουρέιρα πλαισιώνοντας τον Αντώνη Ρέμο και τον Στέλιο Ρόκκο!

Λεπτομέρειες σχετικά με το τι συνέβη στη δεύτερη συνάντησή τους δεν καταφέραμε να μάθουμε. Πάντως, και οι δύο επισκέψεις του ποδοσφαιριστή στο κέντρο έγιναν αφότου είχε βεβαιωθεί ότι δεν καραδοκούσαν στον χώρο παπαράτσι. Στη διάρκεια της προηγούμενης σχέσης του με την Κατερίνα Καινούριου ο Σαμαράς είχε… κυνηγηθεί αρκετά από τους φωτογράφους και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να συμβεί το ίδιο και τώρα.

Το ταξίδι στο Μιλάνο

Οτι η Ελένη Φουρέιρα είχε πάει στο Μιλάνο το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου είναι γνωστό. Η ίδια είχε φροντίσει να ενημερώσει για το ταξίδι τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό από τις επισκέψεις της στα αξιοθέατα της πόλης. Η όμορφη τραγουδίστρια είχε αφήσει να διαρρεύσει τότε πως ο λόγος που βρέθηκε στη γειτονική χώρα ήταν κάποιοι φίλοι της που ζουν μόνιμα εκεί και, βεβαίως, το fashion week (που γινόταν εκείνες τις μέρες στην ιταλική πόλη με τις πανάκριβες μπουτίκ των πιο διάσημων οίκων μόδας).

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το ταξίδι της Ελένης στο Μιλάνο έκρυβε μία ακόμη συνάντηση με τον αγαπημένο της. Στις 18 Σεπτεμβρίου, οπότε η τραγουδίστρια βρισκόταν στην ιταλική μητρόπολη της μόδας, ήταν εκεί και σύσσωμη η ομάδα της Σέλτικ καθώς είχε αγώνα με τη Μίλαν. Μάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram με φόντο τον καθεδρικό ναό Ντουόμο φαίνονται στο background οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας της Γλασκόβης με τα χαρακτηριστικά ριγέ μπλουζάκια τους. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε!

Η πρώτη περίοδος της σχέσης τους

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Σαμαράς γνωρίστηκαν πριν από περίπου πέντε χρόνια. Τότε εκείνη ήταν ακόμη μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Mystique και -παρότι είχε ξεχωρίσει από τις άλλες δυο συναδέλφους της- ούτε η ίδια μπορούσε να φανταστεί την επιτυχία που θα σημειώνει η σόλο καλλιτεχνική πορεία της τα επόμενα χρόνια.

Χαμηλών τόνων από τότε, η Ελένη απέφευγε συστηματικά να μιλάει για τα ζητήματα της προσωπικής της ζωής. Οι φορές που μπήκε στη διαδικασία να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει κάποια φήμη που την αφορούσε ήταν ελάχιστες. Μπορεί, λοιπόν, τα περιοδικά να είχαν αφιερώσει πριν από πέντε χρόνια πολλές σελίδες στο ειδύλλιό της με τον Γιώργο Σαμαρά, ωστόσο η Ελένη δεν είχε μιλήσει ποτέ γι’ αυτό. Το φινάλε της πρώτης περιόδου της σχέσης της με τον ποδοσφαιριστή γράφτηκε ξαφνικά, όπως ξαφνικά είχε ξεκινήσει κιόλας.

Εκτοτε δεν κράτησαν επαφή. Μέχρι πρότινος δηλαδή, οπότε ο Γιώργος -ενημερωμένος προφανώς ότι ήταν και πάλι ελεύθερη- έσπευσε να τη διεκδικήσει ξανά.  

Τα… γκολ του Σαμαρά στον έρωτα

Από τους πιο γοητευτικούς ποδοσφαιριστές της Εθνικής θεωρείται ο Γιώργος Σαμαράς. Γεννημένος το 1985 στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο επιθετικός της σκοτσέζικης Σέλτικ κληρονόμησε το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο από τον πατέρα του Κρις, ο οποίος έπαιζε στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό.

Λόγω της ομάδας του ο Γιώργος μένει μόνιμα στη Γλασκόβη, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να επισκέπτεται συχνά-πυκνά την Ελλάδα. Ειδικά τα καλοκαίρια του δεν μπορεί να μην τα περνάει στην Κρήτη και τις υπέροχες παραλίες της. Ο 28χρονος επιθετικός έχει δείξει μεγάλη αδυναμία στο ωραίο φύλο, και δη στις Ελληνίδες. Ισως γι’ αυτό τον ακολουθεί χρόνια τώρα ο τίτλος του «φανατικού εργένη».

Το όνομά του έχει συνδεθεί κατά καιρούς με μοντέλα και τραγουδίστριες, ωστόσο ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε ποτέ καμία φήμη από όσες  κυκλοφόρησαν. Αποφεύγει συστηματικά, δε, να μιλάει για την προσωπική του ζωή καθώς δεν του αρέσει να εκτίθεται.4521pnfse4

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν από τις πρώτες αιθέριες υπάρξεις που πέρασαν από τη ζωή του. Ακολούθησε μια σύντομη σχέση με τη Βάλια Κακούτη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε νυχτερινό μαγαζί, καθώς το clubbing είναι από τους αγαπημένους τρόπους διασκέδασης του ποδοσφαιριστή όταν έρχεται στην Αθήνα. Το έντονο φλερτ που είχαν έγινε αντιληπτό από τους θαμώνες του κέντρου και τα «καυτά» μαντάτα δεν άργησαν να φτάσουν στα δημοσιογραφικά γραφεία. Κάπως έτσι το όνομα της Βάλιας συνδέθηκε για λίγο με εκείνο του γόη ποδοσφαιριστή.

Αργότερα του «χρέωσαν» τη Νατάσα Θεοδωρίδου, ειδύλλιο που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, ενώ πολλοί χαρακτήρισαν την πληροφορία ως … ράδιο αρβύλα. Η πιο πρόσφατη σχέση του επιθετικού της Σέλτικ ήταν με την Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια και ο ποδοσφαιριστής γνωρίστηκαν τον Μάρτιο του 2011, αλλά έκαναν δεσμό τον Μάιο του 2012. Τα… αποκαλυπτήρια του ρομάντζου τους έγιναν πέρυσι το καλοκαίρι στα Χανιά. Εκεί ο φακός των παπαράτσι κατέγραψε τους δύο ερωτευμένους να κυκλοφορούν πιασμένοι χεράκι-χεράκι.

Δυστυχώς ούτε αυτός ο έρωτας έμελλε να έχει διάρκεια για τον Γιώργο Σαμαρά. Το φθινόπωρο του 2012 τους βρήκε χωρισμένους, με την Κατερίνα να δηλώνει τότε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ότι οι δυο τους δεν μιλάνε πια, συμπληρώνοντας πως τον σέβεται απόλυτα ως άνθρωπο.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...